Doğa Koleji Hakem Heyeti Kararını Hiçe Sayıp, Kayıt Siliyor.

Fevzi
28 Temmuz 2023 15:3710.292

Arı inovasyon ve bilim eğitim hizmetleri a. Ş ye ait İzmir Bornova Bilim Doğa ortaokulu (Doğa Koleji) ile ocak ayında yeni dönem sözleşmesi imzalarken genel gider denilen, zamların dışında 9000TL lik bir ödeme istendi, erken kayıt döneminde devletin %65 lik tavan zammı uygulanmış, ek olarak 11000 olan yemek ücreti 30000 olmuştur, kayıt yenilemede yemek ücreti ve ek gider ücreti ödenmeden kaydın yenilenmeyeceği belirtilmiştir, bende zamları anladığımı fakat 9000 TL lik kısmın haksız olarak istendiğini, bu konuda ödeme yapmak zorunda bırakıldığımı fakat hakkımı hukuki yollarla arayacağımı idareye ilettim, nitekim Tüketici Hakem Heyeti bu ücretin tarafımıza 8100 TL'sinin geri ödenmesine karar verdi. Peki genel merkez ne yaptı? Okula 9000 dahil ödediğimiz ücreti haber vermeden hesabımıza yollayarak tek taraflı kaydımızı sildi, bu okul grubu, hakkını arayan velisinin, onu geçtim %80 akademi bursu ile okula girmiş, yanı sıra basketbol alanında okul takımı ile Türkiye çapında Başarı almış bir öğrencisini bir kalemde harcamıştır, bunu genel merkez için söylüyorum bir öğrencinin psikolojisini 3-5 kuruş için harcamak haddinize değildir, eğitimin, öğrenci psikolojisin düşünülmediği bir kurumsunuz gözümüzde. Nitekim hukuk ülkesinde, hakkını aramış bir veli olarak haklı çıktığımız davamızda bu kurum, bu yolları izlemiştir. Bu Okulu seçecek sayın velileri, bir eğitimci olarak uyarıyorum. Hakkınızı arayıp, haklı bulunsanız da para bu kurum için her şeyin önünde.

28 Temmuz 2023 20:51 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Fevzi K. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Ercan
Ercan
5 Ağustos 2023 18:39

Fevzi bey merhaba son durum ne oldu acaba? Herhangi bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Hakem Heyeti Başvurusu Sonrası Oğlumun Okul Kaydı İptal Edildi

Sezer
16 Ağustos 2025 13:425.624

2024-2025 eğitim-öğretim yılında oğlum, Arı İnovasyon ve Bilim Eğitim Hizmetleri a. Ş.’nin Acıbadem Doğa Koleji Kampüsü’...

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Para İadesi Alamadım!

Doğa KolejiEğitim Kurumları Para İadesi Alamadım!

İhsan
Doğa Koleji Eğitim Kurumları Sorumsuzluğu