Dmc Mena Ve Tailwind Şirketi

Dmc Mena Ve Tailwind Şirketi
Türkan
01 Şubat 2024 14:54

20 Ocak kahire gezimizi karşılayan dmc mena yerel şirketi bizi son derece mağdur etmiştir. 60 USD yerel hizmet bedeli adı altında 150 kişiden yasal olmaması rağmen para talep etmiş sonrasında ödeme yapmayan azınlık guruba kabalık uygulanmıştır. 60 USD'i neden hangi amaçla topladıklarını sorduğumuzda polise para verdiğini kendi ağzıyla söylemiştir.

Ödemesini yaptığımız otel ve uçak bileti ile tehdit edilme ki tailwind hava yolu şirketi de bu konunun içine dahildir. Ödemesi yapılmış olan otelden çıkarılmakla tehdit edildik. Görsel ektedir. ( Resepsiyonistin yazının içeriği ile ve de yazdığı ile ilgili bilgisi de yok. Bize verdiler yazdık diyor.) Check-in işlemi esnasında biletlerimizin blokeli olduğu ve acentemiz ile görüşmemiz gerektiğini söylediler. Havalimanın da hangi sıfatla orada olduğunu bilmediğimiz bir kişinin telefonuna ödeme yapmayanların listesi verilmiş ve bu kişilerin biletlerinin blokeli olduğunu söylemeleri istenmiş.

Türkiye tailwind yetkililerini aradığımızda bloke gözükmediğini ve uçuşumuzda bir sorun olmadığı bildirildi. Otel ve Havalimanı transferi için bizi otobüse almadılar bir takım tartaklamalar yaşandı. Son derece mağdur edildik ve sonrasında bizden yasal olmayan bir şekilde elden 60 USD yi topladılar b*** Bey Havalimanı dışında bu ücretleri teslim almıştır. ( para ödeyenlerin listesi de mevcuttur. Video kayıtlı) Videolar ve fotoğraflar mevcuttur.

Flydubaitravel.com Ve Alba Group Paramıza Kondular

14 Eylül 2024 08:04

03 Temmuz 2023 21:19

Asil Tur Umre Turunda Hayal Kırıklığı Ve Güven Sorunu!

Kübra
17 Şubat 2025 13:45