Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy'un İletişim Eksikliği Ve İlgisizliği

28 Eylül 2023 14:26

Instagram'da bilimsel içerikleri dikkatimi çekip takip etmeye başladığım ve online danışmanlık almaya karar verdiğim Diyetisyen Şeyma Atasoy'a bir mesaj attım ve bana, kendisinin sadece liste gönderen klasik bir diyetisyen olmadığını söyledi ve paket bilgilerini içeren bir mesaj attı. 3 aylık paket alıp çalışmaya başladık. Bana sadece bir liste gönderdi ve listeyi uygulamamı, sorum olursa sormamı istedi. Listeyle ilgili belki bir açıklama yapar diye bekledim ancak hiçbir açıklama yapmadı, listeyi uygulamaya başladım ve birkaç soru sorduğumda sadece kısa cevaplarla karşılaştım (olur, yapabilirsin, mesela vb.). Nasıl çalışacağımızı sorduğum bir mesaj attım ve görüşme yapacağım mantığı anlatacağım, sen şimdi adapte ol gibi cevaplar verdi. Ben mesaj attıkça tamam bunları konuşacağız bunları da konuşacağız gibi mesajlar atmaya devam etti. Yüz yüze görüşmenin gününü ve saatini ayarlamaya çalıştım, görüştük ama sadece ben ne dersem onunla ilgili bir iki cümle söyledi. Sonrasındaki günlerde sadece vücut ölçülerimi göndermemi istedi ve onlarla ilgili herhangi bir değerlendirme yapmadı. 24 gün sonunda dayanamadım ve iptal etmek istediğimi, memnun olmadığımı söyledim. Bana maçı olduğunu ve dönüş yapamadığını, telafi edeceğini söyledi ancak ben iptal etmek istediğimi söyleyince benden bir aylık paket kesintisi yapacağını söyledi ve kalan ücreti iade etti. Kısacası bu diyetisyen insanları paket aldırıp sonrasında hiçbir şekilde takip etmiyor ama ediyormuş gibi yapıp insanların kendilerini suçlu hissetmesini sağlıyor.

Dyt.
Dyt.

Merhaba Gamze, yaşanılan aksaklık adına üzgünüm. Ancak kullanılabilir hizmetlerde iade yasal olarak mümkün değil. Kesinti bu yüzden. Ancak verilemeyen hizmet karşılığı tarafınıza iade edilmiştir.

Diyetisyen Şeyma Atasoy Online Danışmanlık Hizmetinde Sorun

01 Temmuz 2024 19:49
Aksen sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy İlgisiz Ve Profesyonellikten Uzak Diyetisyen Deneyimi

23 Haziran 2025 21:01