24 Ağustos 2024 20:34

24.08.2024 tarihinde Migros Eskişehir Vişnelik Atatürk Bulvarı şubesinden 2 adet Dimes Cam Şişe Sıkma Nar Suyu satın aldım. Birinin son tüketim tarihine 5 ay birininkine de 6 ay olmasına rağmen tatları içilemeyecek kadar ekşi ve acı. Resmen bozuk narlardan yapılmış gibi. Bir tanesinin içinde beyaz partiküller var. İnsan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

26 Ağustos 2024 08:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dimes Müşteri Hizmetleri ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Çözüm alternatiflerimiz ile birlikte sizinle en kısa süre içerisinde irtibata geçeceğiz. Tüm verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında güvencemiz altındadır.

05 Eylül 2024 11:35
Dimes Sıkma Nar Suyu Bozuk Çıktı

Şikayetimin ertesi günü Dimes Müşteri hizmetleri aradı iki hafta içinde ürünleri adresimden alıp inceleyeceklerini ve gereğini yapacaklarını söylediler fakat sonrasında ne arayan soran oldu ne de gelip giden. Ürünler hala elimde bekliyor. 3 yaşındaki çocuğuma içirdim ben bu ürünü ya zehirlenebilirdi. Demek ki Dimes ürünlerini de güvenip alamayacağız bundan sonra

06 Eylül 2024 09:26

Bugün bozuk çıkan 2 adet ürünün yerine adresime 4 adet ürün bırakılmış hiçbir özür açıklama vs yok. Açıkçası bir daha risk almak istemiyorum bu yüzdende gelen ürünleri tüketmeyeceğim, çocuğuma da içirmeyeceğim. Teşekkür ederim yine de

Bozuk Ve Ekşi Nar Suyu Sağlığımı Olumsuz Etkiledi

Yiğithan sonuçtan çok memnun

Dimes Nar Suyu Bozuk Çıktı, Kötü Koku Ve Tat Hayal Kırıklığı Yarattı

Yiğithan
14 Ağustos 2025 01:09
"Dimes tarafımla iletişime geçip saatler sonra sorunu bir de benden dinleyip, ürünlerle ilgili takipte olacaklarını söylediler. Aynı ürün ve çeşitlerinden deneyimlemek için getireceklerini de söylediler. Her şeyden önce yetkililerin nezaketi ve konuyla ilgili bilgilendirmesi yeterliydi. Teşekkürler."
Sema sonuçtan memnun

06 Mayıs 2024 16:45
"Teşekkür ederim aldığım ürün hâlâ daha bende duruyor eğer müşteri hizmetleri haklı olsaydı üründeki doku ve koku sorununun daha kötü olması gerekirdi fakat herhangi bir değişiklik olmadı bu kadar zamana rağmen ☺️"