Melike sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Alaycı Doktor Davranışı

Acil Serviste Alaycı Doktor Davranışı
02 Aralık 2024 00:56

Devrek acil şikayet
Acilde duran erkek doktorun alaycı konuşması çok rahatsız edici. Şikayetimi söylüyorum bana diyor ki kolunun kopmadığı sürece damdan atlamadığın sürece trafik kazası geçirmediğin sürece bir şey yapamam diyor. Şikayetim olmasa rahatsız olmasam zaten acile gelmem o kadar yol gelip 3 dakika bile sürmeyen muayeneden para alıyor. Bir de helal etmiyorum. Muayene parasını. Eğer orada doktor vasfında duruyorsan gelen hastayı muayene etmek zorundasın şikayetine çözüm üretmek zorundasın. Görevini yeterli yapamıyorsan mesleği bırak insanlarla dalga geçme.

Yorumlar (6)

Yasemen

Vallahi hanımefendi kronik rahatsızlık kronik hastalık deyip deyip duruyorsunuz ne olduğunu yazmıyorsunuz bile. Astımdır büyük ihtimalle şu an toplumun yüzde 50sine astım tanıdı konuyor astım ilacı kullanımı çok yaygınlaştı. Yani yine kendinizi daha acil sanıyorsunuz ama her astım hastası da göğüse danışılacak diye bir şey yok. Astımı olan hasta şikayeti ne olursa olsun çok acildir diye bir şey de yok, her zaman danışılmalıdır diye bir şey de yok. Yine diyorum ki gidin dünya sağlık örgütündeki acilleri okuyun. Umarım okuduğunuzu anlarsınız.

Yasemen

İşte senin gibi herkes kendini acil sanıyor. Boğaz ağrısıyla sanki ölecekmiş gibi avile gelip 3 dakika süren muayeneden şikayet edip bir de sanki hakkınız varmış gibi helal etmiyorum falan diyorsunuz. Komik yani. Triyaj ne demek bilmiyorsunuz. Herkes sevk edilmez, bunu bile bilmeden bildiğim kadarıyla diye saçma sapan konuşmaya da devam ediyorsunuz. Yeşil alana muayeneye gelmiş herkes hastaneye keyfi gelmiş sayılır. Sağlık okur yazarlığınız olmadığı için bunu bilmiyorsunuz. Dünya sağlık örgütündeki acillere bakın. Onlardan herhangi birine uymuyorsanız acil değilsiniz. Bu kadar net.

Melike

Hiçbir şey demiyorum yaşayan görür kronik hastalık diyorum farkındaysanız

Size böyle doktorlar layık

Yasemen

Şikayetiniz ne, ne için başvurdunuz bilmiyorum ama hayır. Her geleni muayene etmek zorunda değil. Çünkü parmağıma diken battı çok korktum diye gelenler de oluyor ve bu acil değil. Yani doktor kendi triyajını yapabilir, kimse kusura bakmasın. Tıbbi uygulamada eksik olmadığı sürece kimse de doktora neden muayene yapmadın diyemez. Siz ve sizin gibiler acili boşuna meşgul etmeye devam ederseniz, muayene süresi 3 dakika bile zor olur.

Melike

Keyfiye vakit geçirmeye gitmedik sonuçta acile. Kronik rahatsızlığım var ve Devrek de gittiğim bolum yok bilip bilmeden doktoru haklı çıkarmaya çalışmayın o an ki durum farklıydı alay edilecek bir durum değildi basına gelmeyen bilemez siz ve sizin gibiler derken de ne demek istediğinizi anlayamadım ilginç bu şekilde yaklaşım her insanin şikayeti bir değil sonuçta acilse ilk müdahale yapılır gerekli bölüme sevk edilir benim bildiğim

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Meram Devlet Hastanesi Nöroloji Polikliniği Şikayeti

31 Mayıs 2024 14:26