Despec Bilgisayar SteelSeries Arctis 9 Açılmıyor Ve İthalatçı Firma Yardımcı Olmuyor

08 Mayıs 2024 12:14

SteelSeries Arctis 9 kulaklığımı yaklaşık 2-2.5 senedir sorunsuz şekilde kullanıyordum. Bazı zamanlarda kulaklıktan ufak tefek cızırtı ve patlama sesleri geliyordu ama yinede bir şekilde idare ediyordum. Fakat ürünümün şarjı bitip şarja taktıktan sonra ürünüm bir daha açılmadı. Güç tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bunu gördüğümde ilk etapta şarj olmadığını düşünmüştüm ama şarj kablosu takılı bir şekilde power tuşuna bastığımda kulaklığım açıldı ama bu seferde wireless bağlantısı kuramıyor. Şarja takılı bir şekilde Bluetooth a çevirdiğimde bağlantı sağlıyorum ve şarjdan çektiğimde kullanım sağlayabiliyorum. Problemim genel itibari ile bu. SteelSeries ile görüştüğümde Türkiye'de olduğumdan dolayı ürün gönderimi yapamayacaklarını ve sadece ithalatçı firmanın yardım edebileceğini söyledi. Bende garanti belgesi üzerinde bulunan ithalatçı firma despec bilgisayar pazarlama ve ticaret a. Ş'yi aradım. Telefonda görüştüğüm hanımefendiye problemimi anlattım ve fatura tarihime baktığımda garantimin olmadığını ve ücretli bir şekilde cihazımın probleminin giderilmesini istediğimi söyledim fakat yardımcı olamayacaklarını ancak piyasa fiyatı ile ücret karşılığında sıfır ürün satabileceklerini söylediler. Ben şimdi bu ürünümü çöpe mi atayım ne yapayım? Yani tedarik eden sizlersiniz ama gerçekten destek sıfır. Piyasa şartlarında uygun bir ücretli kulaklık olsa gerçekten çöpe atardım.

09 Mayıs 2024 14:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Teknik servisimiz iletişime geçmiştir ve bilgilendirme yapılmıştır. İyi Günler Dileriz.

Ferhat
Ferhat
09 Mayıs 2024 21:48

İlk aradığımda hiçbir şey yapamıyoruz diyorsunuz buraya şikayet yazdığım için sırf cevap verdik demek ve uğraşmamak için tl ile sattığınız ürüne 109 euro + KDV ürün onarım ücreti istiyorsunuz. Daha ürünün ne problemi var, parça mı değişecek bilmeden ürün elinize gelmeden bu şekilde nasıl fiyat verebiliyorsunuz? Gerçekten süper hizmet veriyorsunuz.

10 Mayıs 2024 16:22

Teknik servisimiz iletişime geçmiştir ve konu ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. İyi Günler Dileriz.

09 Ağustos 2023 13:23
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 11:03

08 Mart 2024 23:26
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 15:06
Despec Bilgisayar SteelSeries Oyuncu Kulaklığı Tamir Hakkında