Depomaxx Tepeüstü Şube 1 Aydır Mağdur Ediyor

18 Şubat 2024 01:18

Yaklaşık 20 gün önce mutfak perdesi diktirmek üzere bir işletmeye başvurduk. Evdeki mutfak perdelerini alarak ölçü aldırdık ve bize 3-4 gün içinde dönüş yapacaklarını belirttiler. Ancak 4-5 gün geçmesine rağmen herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine durumu öğrenmek için işletmeye gittim ve 'Biz size haber vereceğiz, siz neden geldiniz?' şeklinde sert bir tepkiyle karşılaştım. Bu durumu önemsemedim ve beklemeye devam ettim. 13 gün sonra perdenin geldiği bilgisi verildi. Perdeyi almak için gittiğimde ölçülerin hatalı olduğunu fark ettim ve perdeyi yeniden teslim ettim. Bu kez evdeki perdemizi de alarak 3 gün içinde işi tamamlayıp göndereceklerini söylediler. Fakat bu sürenin üzerinden de 10 gün geçti. Evimiz 23 gündür perdesiz kalmış durumda. İşletme, üslubu ve müşteri ilişkileri konusunda yetersiz, sorumsuz davranışlar sergileyen kişilerden oluşuyor. İşletme sahibi olan kadın hakkında daha sonra başka kişilerden de benzer şikayetler duydum. Müşteri ilişkileri konusunda bilgi sahibi olmayan bir yöneticileri var.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Permod Perde Verdiği Sözlerin Hiç Birini Yerine Getirmemiş Bir İşletme

10 Mart 13:51

Gizem Perde & Tasarım | İzmir Yaşadığım Mağduriyet Ve İletişim Eksikliği Hayal Kırıklığına Uğrattı!

28 Ekim 11:40
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hatalı Perde Teslimatı Sonrası İlgisizlik Mağduriyet Yaşattı

09 Mayıs 07:47

Yanlış Ölçü Ve Kalitesiz Hizmetle Hayal Kırıklığı

16 Kasım 2024 18:10
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 22:37