Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dentorama Diş Kliniği Dentorama Hayal Kırıklığı

26 Haziran 2024 18:33

Bugün, 26.06.2024 tarihinde ortodonti doktoru ile ilgili bilgi almak için aradım. Sizin için özel olarak gelirse 800 TL muayenesi olur dedi. Doktor şu an burada, şimdi getirebilir misiniz dedi. Şimdi getirirseniz muayene ücretsiz olur dedi. Ben de 14.30'da getirebileceğimi söyledim. Sonra birine sordu, 16.00 gibi getirin dedi. Panoramik röntgenimiz yok ama sorun değil, burada çekeriz dedi. Ne kadar ücreti dedim, onu da hallederiz, ücret almayız dedi. Ben de oğlumu alıp gittim. Gayet ilgili ve alakalı yaklaştılar. Sonra panoramik çektiler. Ortodonti doktoru geldi. Gayet ilgili ve alakalı hallettik. Sonra 1.200 TL panoramik röntgen fiyatı çıkardılar. Böyle konuşmadık, telefonda ücretsiz dediniz itiraz etmeme rağmen aldılar. Telefon kayıtlarını dinleyelim dedi. Ben de telefonda ücretsiz dediniz dememe rağmen tamamen müşteri çekme olduğunu düşünüyorum. Güya muayene ücretsizdi ama röntgen fiyatıyla fazla fazla aldılar. FSM tıp merkezine sordum, panoramik 270 TL dedi. Aradaki farka bakın, tamamen yalancı. Yazıklar olsun. Param yok, hazırlıksız geldim dedim. Almayacağız dedikleri için özellikle arayarak ve sorarak gittim. Büyük hayal kırıklığı. Dentorama.

Nurcihan sonuçtan hiç memnun değil

Diş Kliniğinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

28 Aralık 2024 14:24
Diş Kliniğinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 11:54

Ecs Diamond Dent Hatalı Randevu Verildi Mağdur Oldum!

30 Kasım 2024 18:19
Neval sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Cansu Alakbarov Clinic Yalnızca Ticari Kaygılarla Yönetilen Bir Klinik!

26 Şubat 2024 15:51