Seda sonuçtan hiç memnun değil

Dekant Parfüm, Asla Orijinal Değildir

Dekant Parfüm, Asla Orijinal Değildir
09 Temmuz 2024 21:53

Dekant parfüm
Ürünü çok araştırdım, bloglarda orijinal olduğunu ve kişilerin bu işi özenli yaptığını okuyunca almaya karar verdim. İlk siparişim hemen geldi, ama anlamadığım parfümlerin sıkmayla uçması bir oldu. Sanırım markasından diye düşündüm, tekrar şans vermek istedim. Kullandığım parfümün aynısını sipariş verdim, ama ne yazık ki parfümler orijinal değil. DP bile daha çok kokuyor, yayılım asla yok, kokuyu almıyorsunuz. Bunu geçtim, yanınızdaki kişi dahi almıyor. Bununla ilgili mail attım, bana kişilerin videosu atıldı; parfüm esinti olursa kokar vs. Bu saçmalık, parfüm hiç kokmuyor ki! Ne yazık ki kaç kişiye sordum, koku alıyor musunuz diye. Çok üzüldüm, verdiğim ücretle orijinal parfüm alırdım. Buraya yazmamın amacı, asla parfümleri orijinal değil, yayılım asla yok. Buraya ücret ödemeden önce orijinal parfümünüzle ne işe gidin, bilindik yerden alın. Ve asla kabul etmiyorlar. Ürünlerinin parfüm değil de su olduğunu.

profile profile profile

Pınar
Pınar

Merhaba. Daha önce aldığınız dekant sitesi neresiydi acaba? Güvenilir bir dekant sitesi arıyorum. Dekant Parfüm'den bana 2 sefer parfüm bile diyemeyeceğim çok kötü karışımlar gönderildi. Söylediğimde de bana parfümlerin faturasını gönderdiler "bakın gerçek" diye, şaka gibi.

Maalesef aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Normalde hep farklı bir yerden alırdım, bu sefer buradan deneyeyim dedim ve parfümü sıktığımda rahatsız etti, çokça alkol kokusu geldi burnuma. Her sıktığımda beni öksürtüyor. Aldığım iki üründe de aynısı var ama özellikle niche olanda daha bariz. Şu zamana kadar bir sürü dekant aldım farklı bir siteden ve hiç böyle bir sorun yaşamadım. Sanki içine ayrıca alkol katılmış gibi. Bir de dediğiniz gibi farklı platformlarda firmayı karalama çalışmaları var vs yazılmış, onlara da güvenerekten sipariş vermiştim.

Numi
Numi

Merhaba ben nedense birçok parfümünü aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım... Bilemedim ama size de daha önceden dekant olarak sipariş verdiğiniz yerin ismini rica edecektim oradan da denemek için

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Dekant Parfümde Orijinallik Sorunu Ve İade Reddi Mağduriyeti

12 Eylül 2025 16:45