Şengül sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 23:27

Day2day markasının kolajen ürününü üç aylık kullanım için aldım. Bir süre kullanmaya devam ettim ve herhangi bir ek ilaç kullanmadığım halde yüzümde sivilceler ve vücudumun her yerinde kaşıntılar meydana geldi. Eczanelerde satılan bir marka olduğu için güvenerek satın almıştım ve üç aylık paketi tercih etmiştim. İyi bir meblağ ödedim ancak karşılığında yüzüm ve cildim çok kötü bir duruma düştü. Bir tüketici olarak, eğer sorunuma bir çözüm sunulmazsa, haklarımı aramak için gerekli yerlere başvuracağımı bildirmek isterim.

21 Kasım 2023 16:30 (Şikayetten 2 gün sonra)
21 Kasım 2023 22:42

Öncelikle geri dönüşünüz müşteri çözüm odaklı olmamış ve markanıza yakışmamış. Araştırmalarıma göre bir çok insan aynı konudan muzdarip eğer bir ürünü alıyorsak belli bir ücret ödüyorsak karşılığını almalıyız karşılığını almadığımız gibi zarar da görüyoruz. 6 aylık bebek değilim ki farklı bir besin alıp alerji durumu yaşayayım ve ekstra da kullandığım bir ilaç yok. Lütfen böyle bahanelerle tüketiciye fayda sağlamadığı gibi zarar veren bir ürünün üstünü örtmeyin. Ürününüze verilen paralar ufak meblağlar değil. Yaklaşık 1500 TL bir ücret ödedim 3 aylık kullanıma ve zarar gördüğüm için kullanamadım. Lütfen markanıza yakışır şekilde arkasında durun!

25 Kasım 2023 20:27

Asla ve asla önerilecek marka değilsiniz, müşteri memnuniyeti düşünülmeden çalışılıyor o yüzden sizin markanızı düşünenlere önermiyorum bu ürünü ve her yerde de ürün hakkında yorumlarda bulunacağım ve yasal olarak haklarımı arayacağım

Day2day Intense Kollajen Kürü Deneyimi Ve Beklentiler

Hasibe