HGS Borcu Yanıltması Ve Kimlik Güvenliği Tehlikesi

10 Aralık 2024 17:51

HGS borcu ve kimlik bilgisi güvenliği hakkında şikayet
10/12/2024 saat 06:14'te 0535*****30 cep telefonundan, 05*******2 numaralı telefonuma; 'sayın h*******y, ödenmemiş HGS borcunuz bulunmaktadır. İcra işlemlerinin başlatılmaması adına ödeme yapmak için (bu kısımda link var) https/ shd. Ac/sıb4eo av. Yıldız durmuş. Mesajı geldi.

Kendi adıma ve ailem adına HGS borcu bulunmamaktadır. T. C. Kimlik bilgilerimin ele geçirildiğinden şüpheliyim. Kimlik numaram, ıslak imzam ve bilgilerim kullanılarak yapılan tüm işlemleri ve bilgim dahilinde olmayan tüm hukuki işlemleri ve borçları kendi ve ailem adına kabul etmediğimi beyan ederim ve bu işlemlerden şikayetçiyim.

Yorumlar (15)

İbrahim
İbrahim

Merhaba bugün aynı mesaj bana da geldi. Linke bastım. Şikayetçiyim adıma yapılacak olan her türlü işlem bilgim dahilinde değildir.

Ahmet
Ahmet

HGS borcu kimlik bilgisi güvenliği hakkında şikayet 07 01 2025 saat 06.06 da 0 539... 47 telefonundan, 05... 6 numaralı telefonumun ödenmemiş HGS borcunuz bulunmaktadır icra işlemlerinin başlatılmaması için (bu kısımda link var) https;clck. Ru/3FV9Dn Av. Hande durmuş mesajı geldi. Kendi adıma ve ailem adına HGS borcu bulunmamaktadır. T. C. Kimlik bilgilerimin ele geçirildiğinden şüpheliyim. Kimlik numaram islak imzam VR bilgilerim kullanılarak yapılan tüm işlemleri ve bilgim dahilinde olmayan tüm hukuki işlemleri ve borçları kendi ve ailem adına kabul etmediğimi beyan ederim ve bu işlemlerden şikayetçiyim.

Aysun
Aysun

Bana da HGS icralık mesaj geldi benim adıma ve av adını kullanarak. Şikayetçiyim bir linke bastım T.C. No sormadan anladım dolandırıcik bu.

Bünyamin
Bünyamin

Merhaba, Benzer mesaj aileme de gönderilmiş... Bilgileri görseldeki ekte mevcuttur... Şikayetçiyim...

Soner
Soner

Merhaba bugün aynı mesaj bana da geldi şikayetçiyim adıma yapılacak olan her türlü işlem bilgim dahilinde değildir.

Sevil
Sevil

Aynı mesaj ve aynı avukattan banada bugün bir SMS geldi. Şikayetçiyim.

Ali
Ali

Avukat Yıldız Durmuş tan aynı şekilde bende şikayetçiyim aynı mesaj bana da geldi.

Tugay
Tugay

Aynı şekilde bana da mesaj geldi. Benim bilgilerime nasıl ulaşıyor anlayamıyorum. Ben de şikayetçiyim.

Karlos
Karlos

Banada aynı kişiden mesaj geldi kimlik bilgilerim nasıl da bunun eline geçiyor şikayetçiyim

Evren
Evren

Aynı şekilde bu sabah bana da bu mesajdan geldi. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Aynı kişiden şikayetçiyim.

Muhammed
Muhammed

Sayin... Ödenmemiş HGS borcunuz bulunmaktadır. İcra işlemlerinin başlatılmaması adına işlem yapmak için https://sht. Ac/SlB4EO Av. Yildiz durmuş B001

Melih
Melih

0546 790. 45 Numaralı Av. Yıldız Durmuştan bende şikayetçiyim

Tayfun
Tayfun

Aynı mesaj banada geldi kimlik bilgilerime erişildiğini düşünüyorum şikayetçiyim gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Yildiz
Yildiz

Banada bu sabah aynı mesaj geldi bende şikayetçiyim avukat yıldız durmuş adında bir numaradan

Aynı şekilde banada geldi sordum soruşturdum hiçbir yerde borcum yok size cevap geldi mi bilgi alabilir miyim

21 Aralık 2024 11:09

HGS Borcu Ve Kimlik Bilgisi Güvenliği Endişesi