Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Daniel Klein Saatte Paslanma Ve Yanlış Ürün Gönderimi

Daniel Klein Saatte Paslanma Ve Yanlış Ürün Gönderimi
29 Ağustos 2024 15:07

Ben Daniel Klein'den saat sipariş verdim. Elime ulaştı. Sonra saati 1 ay kullandım, kullanmadım, kasası paslandı. Teknik servise verdim, 1 hafta bekledim. Sonra kargomu 85 TL ücret ödeyerek aldım. Açtığımda bambaşka bir saat, kadın saati ve bir de sanki çocuk yanıltır gibi yanına küçük bir saat koymuşlar. Paramızla rezil oluyoruz.

Bana bugün kargo gelecek dediler ama gelmedi ve 'bizden çıktı' dediler. Aradım ve konuştum, 'bizden çıkmadı' diyorlar ama 'bizden çıktı' demişlerdi. Diyor ki haftaya çıkacak, 20 iş süresi var, onu doldurmayı bekliyorlar. O zaman gönderecekler. Aradım, diyor ki 'o 20 iş gününü beklemek zorundasınız.' WhatsApp'tan yazdım. Şimdi cevap vermiyorlar. Az önce konuşuyorduk, saatim yok ortada, para iadesi de yok. Şu an param çöp oldu.

Hasan
Hasan
02 Eylül 2024 16:08

Teknik servis hiç ilgili değil tek teknik serviste değil neredeyse bütün çalışanlar ilgili değil saatim ortada yok yanlık saat gönderildi onlara o saati geri gönderdim ama benim saatim hala gelmedi geri olumlu bir dönüşte almadım kimse ilgilenmedi 3 haftadır bekliyorum

11 Şubat 2025 18:50

01 Ocak 2025 15:15
Acılan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 11:22
Daniel Klein Ürün Kalitesizliği Ve Ücret İadesi
Serhad sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adrese Kargo Ve Yetkisiz Mağaza İle İletişim Sorunu

22 Temmuz 2025 14:38
yanlis-adrese-kargo-ve-yetkisiz-magaza-ile-iletisim-sorunu-1.jpg
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Daniel Klein Bozuk Mal Gönderip Arkasında Durulmuyor

10 Şubat 2024 20:24