Dalya Resort Hotel Otel Konaklamasında Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlikler

27 Ağustos 2024 14:52

12.08.2024 tarihinde otele ilk girdiğim dakikadan itibaren samimiyetsiz personeller ile karşılaştık. Resepsiyona geldiğimizde bekletiliyorsunuz ve orada bulunan hanımefendi 'Buyurun, ne vardı?' diye söylendi. Eşimle hayret ettik. Kayıtları yaptıktan sonra 'Odanız 2'de hazır olacak, plajımızı kullanabilirsiniz' dediler. Elimizde valizlerle mi gideceğiz plaja deyince 'O zaman oturun' deyip valizleri bagaj odasına almadılar. ETS Tur ile geldim, ETS turdaki arkadaşa iptal edeceğim diye söyledim, tamam ben iletiyorum dedi. Stajyer çocuklar oradan 'Bana ne, bana ne' diye omzunu sallıyor. Odamız en üst kattaydı ve koridorda böcek ölüleri vardı, söylememize rağmen otel çıkışında temizlediler. Havuzun içinde pislik şeyler dolaşıyor, restoranda bir şey soracağın zaman yüzüne bakmıyorlar. 'Bakar mısınız?' diyorsunuz, umurlarında değil. Bir de şunu söyleyeyim, otele giderken yanınıza su alın, susuz kalırsınız. Benden söylemesi. Kahvaltı ve yemekte suyu gıdım gıdım veriyorlar. Son bir şey söylüyorum, otelde sanki babalarının hayrına kalıyormuşsunuz gibi muamele ediyorlar. Bu yorumum yüzünden 1 kişi bile gitmezse ne mutlu bana. En kötü 3 günümdü.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:43
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Senza The Inn Resort Hotel Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Yemekler: Hayal Kırıklığı Yaşadık

29 Ağustos 2024 16:33

17 Kasım 2024 10:54
Tatil Planlarımız Altüst Oldu: Oda Sorunu Ve Hijyen Eksiklikleri
Mehpare sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 16:23