Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 13:21

Dalkılıç Mağazacılık'tan 20.03.2024 tarihinde sipariş verdim ve 'siparişiniz onaylandı' denilerek faturam kesilip tarafıma gönderildi. Dördüncü gün aranarak ürünün defolu olduğu ve gönderilemeyeceği bildirildi. Bu durumdan dolayı mağdur oldum. Ürünün sorunlu olduğunu dördüncü gün mü anladınız? Yazıklar olsun.

profile profile
23 Mart 2024 13:33

Müşteri hizmetleri diye birileri aradı kaba saba konuşmalar ve telefon yüze kapatmalar bu mağazadan alışveriş falan yapılmaz. Bu şekilde olan onlarca insan mağdur edilmiş maalesef

23 Mart 2024 13:59 (Şikayetten 38 dakika sonra)
23 Mart 2024 14:04

benim gibi 50 kişiyi aynı sorunla kandırmanıza hiç anlam veremedim ve hep aynı söylem aynı taktik bunların hepsinin iletişimini alıp sizi şikayet edeceğim

24 Mart 2024 01:09

Maalesef sorunum çözülmedi ürünün iptali yaptılar benim paramı 4 gün kullandılar bana Özgü olsa olabilir diyeceğim ama benim gibi yaklaşık 25 kişiye rastladım hem de kısa süre içinde olmuş hem ticaret Bakanlığına hem de CİMER'e şikayette bulunacağım.

09 Eylül 2024 17:11
Ali sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2025 18:03
"Dalkılıç Spor müşteri temsilcisi İ** Hanım beni arayarak, mağduriyetimi telafi etmek adına hesabıma %10 indirim tanımadıklarını söylediler. Şikayetvar ve Dalkılıç Spor’a duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ederim."
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 18:27
Dalkılıç Spor Ve Ciddiyetsiz Alışveriş Süreci
Hasan sonuçtan memnun değil

01 Nisan 2024 11:23
Yalı Spor Olamayan Ürünü Satıyorlar Yalan Söylüyorlar Geri Ödeme Yapmıyorlar...!
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
27 Mart 2024 17:14