İlker
12 Ocak 2024 20:59

Merhabalar, Muğla Dacia Bayisinden satın alınmış olan Dacia Sandero Stepway, 09.01.2024 tarihinde teslim alınmıştır. Otomatik vitesli olan bu araç, %44 ortopedik engeli bulunan babama, herhangi bir oryantasyon eğitimi verilmeden teslim edilmiştir. Ortopedik engelli raporunda sol tarafa gaz pedalı takılması yönünde bir yönerge olmasına rağmen, sol tarafa ek pedal takılıp sağdaki pedalın işlevi sonlandırılmadan, yani araçta iki adet çalışan gaz pedalı ile babama teslim edilmiştir. 11.01.2024 tarihinde şehir içinde başka bir aracın sıkıştırması sonucu panikleyen babam, fren yerine iptal edilmemiş gaz pedalına yanlışlıkla basarak kaza geçirmiştir. İki günlük aracımızla babamın kaza yapması, araçta maddi hasar oluşması ve babamın psikolojik olarak travma geçirip bir daha arabanın direksiyonuna geçmek istememesi sonucunda yaptığımız araştırmalar, yapılan işlemlerde bir yanlışlık olduğunu ortaya koymuştur. Dacia gibi global bir markaya bu tür bir ihmalin yakışmadığını düşünüyoruz. Bu durumun sizin özelinizde araştırılmasına olan güvenimiz tamdır ve geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

15 Ocak 2024 08:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yeni Alınan Araçta Fren Sistemi Arızası

Gökhan
02 Ekim 2024 12:21
Yeni Alınan Araçta Fren Sistemi Arızası
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Ermat Motorlu Araçlar Servisi Hakkında

Özgür
11 Mayıs 2024 14:57
Göksel sonuçtan çok memnun

Göksel
02 Ağustos 2024 23:16
"Şikayetime gerekli ilgiyi göstererek çözen çalışanlara ve Markaya ürününün arkasında durduğu için Teşekkür ederim."

Dacia Sandero Sürekli Kendini Kilitliyor

Binnur
22 Temmuz 2024 19:01
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Amortisör Sorunu Ve İade Talebim Reddedildi

Enes