03 Eylül 2024 13:42

30 Ağustos 2024 tarihinde saat 09.44'te 0850 484 22 49 numaradan Türk Telekom olduğunu söyleyen kişiler tarafından arandım. İnternetimde kopma olduğunu söyledi (gerçekten birkaç gündür internet sürekli kopuyordu) ve internetimizin fiber kablolar döşendiği için fiber olduğunu, modemle uyumsuz olduğunu, bu yüzden kopma yaşadığımızı söyledi. Modemin fiyatının 3600 TL olduğunu, fakat şimdi alırsak 1990 TL olduğunu, ayrıca ilk defa fiber kullanacağımız için faturada 1 yıl boyunca 100 TL indirim sağlanacağını bildirdi. Bana fatura tutarımın miktarını, adres bilgilerimi söylediler, üstelik bu adrese daha 1 ay önce taşındık. Ben de tamam dedim. Ardından 0312 *** 1679 numarasından arandım. Onlar da adresimi teyit ettiler. Ardından cihazı Aras Kargo'ya 4078468015255 numaralı takip kodu ile verdiler. Süreç çok profesyonelce gerçekleştiği için en ufak bir şüphe duymadım çünkü bana modem geldikten sonra yapacaklarımı dahi söylediler. Bugün modemi teslim alıp kutuyu açtığımda içinden kullanılmış modem çıktı. Kargo poşetine baktığımda, poşetin üzerinde Çetindaş Turizm Otom. İnş. Nak. Tic. Ltd. Yazdığını fark ettim. Hemen Türk Telekom'u aradığımda böyle bir gönderim yapmadıklarını, internetimin de fiber değil hiper olduğunu söylediler. Ben bu süreçte şunu merak ediyorum: Türk Telekom yalnız kendilerinin bileceği bilgilerimizi nasıl başkaları ile paylaşıyor? Yani karşımdaki Türk Telekom çalışanı değilse, benim internetimin koptuğunu, fatura tutarımı nereden bilebilir? Türk Telekom'un güvenlik açığı var. Beni arayan hiçbir numaraya ulaşamadım. İş Bankası zaten hiç ilgilenmedi, ancak kartı iptal etti. Modem kutusunun üstündeki numarayı aradığımda, modemi farkında olmadan bu şekilde gönderdiklerini, paket üstündeki yere göndermemiz durumunda sıfır ürün göndermelerini sağlayacaklarını söylediler (yersem). Ben yeni modem gelmeden bunu da gönderip ondan sonra ortada kalamayacağımı, firmanın niyeti kötü değilse sıfır ürün göndermesi durumunda ancak bunu gönderebileceğimi söyledim. Cevap bekliyorum ama tabii ki hiç sanmıyorum. Bahsi geçen firmalardan şikayetçiyim. (Çetindaş Turizm Otom. İnş. Nak. Tic. Ltd. Ve Türk Telekom'dan)

18 Temmuz 2024 17:20

24 Eylül 2025 10:55
Semra sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 12:40
Yanıltıcı Telefon Aramaları Ve Sahte Ürün Satışı

08504840881 Numaralı Telefondan Gelen Şüpheli İşlem

22 Ekim 2024 14:40
08504840881 Numaralı Telefondan Gelen Şüpheli İşlem

02169902432 Yanıltıcı Modem Değişikliği Talebi Ve Tehdit!

23 Ekim 2024 22:37
02169902432 Yanıltıcı Modem Değişikliği Talebi Ve Tehdit!