Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Criptoswaps Hesap Doğrulama Yapamıyorum

26 Ocak 2024 21:24

CryptoSwaps'ta hesap doğrulama işlemini yapamıyorum. Yaklaşık 11 aydır düzenli aralıklarla hesap doğrulamayı deniyorum ve sürekli onaylanmıyor. Ayrıca e-posta gönderiyorum, ancak cevap alamıyorum. 0850 302 07 31 bu numara, sitelerinde iletişim numarası olarak belirtiliyor ama hiçbir zaman telefon çalmıyor. Sorunum ne zaman düzelecek?

05 Şubat 2024 14:02

CryptoSwaps'ta hesap doğrulama işlemini yapamıyorum. Yaklaşık 11 aydır düzenli aralıklarla hesap doğrulamayı deniyorum ve sürekli onaylanmıyor. Profil doğrulama işlemi sürekli başarısız görünüyor bana cryptoswaps tan gelen cevap "bilgileri eksiksiz yaptığınızda kyc onaylanır. Mevcut adresinizin eksiksiz ve tam olması gerekiyor. Yüklediğiniz belgeler net görünür olmalı ve belgeler güncel olmalı" her şey güncel kimlik bilgilerim ile aynı aşağıdaki görselde bulunan aşamayı geçmiyor sistem. Ayrıca neden onaylanmadığına dair adresime mail (adresim ekte belirtildi) gelmiyor. Sorunumun çözülmesi için yasal yollara mı başvuru yapmam gerekiyor.

05 Şubat 2024 10:32

27 Ocak 2024 14:35 (Şikayetten 17 saat sonra)
Yilmaz
Yilmaz
30 Ocak 2024 12:07

Bana herhangi bir şekilde mail adresime cevap gelmiyor. Ayrıca iletişim kurabileceğimiz bir numara neden yok numara var ama orası da hiçbir zaman açık değil. Yasal yollara mı başvuralım

Recep sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 15:58

31 Mayıs 2024 20:41
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 00:21
İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
05 Aralık 2024 14:46
"Kıvanç Bey hızlıca tarafıma ulaştı ve sorunu çözdü, teşekkür ederim"
BTCTURK Hesap Doğrulama Sorunu: Çözümsüzlük Ve İletişim Eksikliği

Crypto Bank Hesabımın Doğrulama Süreci Yaklaşık 6 Aydır Tamamlanmadı