Çözüm Akademi Okulları Geri Dönüş Ve Alaka Sıfır

30 Haziran 2024 14:55

Verilen emeklerin nasıl boşa gittiğini izleyerek öğrendik. Kayıt sırasında verilen sözlerin sonrasında nasıl inkar edildiğini gösterdiler. Okula kayıt yaptırırken sınıfın en fazla 16-18 kişilik olacağını söylediler. Oryantasyon eğitimi için gittiğimiz zaman sınıfın tam 24 kişi olduğunu öğrendik. İşin kötüsü okulun yönetim kurulu başkanı sınıfın bölüneceğini söyleyerek bizi ikna etti.

Ve okul açılmadan önceki akşam gelen mesajda okulda sınıf mevcudunun değişmeyeceğini yazmışlardı. Sonra kırtasiye için verdiğimiz 19 bin tl'den bahsetmek istiyorum. Kırtasiyede görüp almam diyeceğiniz materyallere tam 19 bin lira verdik. İtirazlarımız ne yazık ki karşılıksız kaldı. Tıpkı şikayetlerimizin karşılıksız kaldığı gibi... İlk gün gönderdiğim çıt çıtlı dosyalar ikinci güne kopmuştu, kalemleri kötüydü.

Sınıf öğretmenimiz de kesinlikle sınıfla ilgili değildi. Mevcudu bahane edip yetişemediğini söylüyordu. Çocuğumun defterlerini asla okulda kontrol etmiyordu. Okulda yazdığı yazılar ve defterleri gerçekten dağınık ve düzensizdi. Sınıftan çıkıp gittikten sonra asla olan bitenle ilgilenmediği için çocuğumun eşyaları sürekli kayboldu, sulukları kaç kez kırıldı. Sürekli kötü olaylara maruz kaldı, müdürün yanına kaç kez gittiğimizi ben de bilmiyorum ama aldığımız cevap koca bir sıfır.

Kitap fuarı için gönderdiğim paralar ve cüzdanlar kayboldu. Öğretmenin umurunda olmadı. İdarede tabii ki 'ilgileneceğiz' dedikleri hiçbir sorun için çözüm bulamadıkları gibi buna da çözüm bulmadı... Çocuğum her sabah okula ağlayarak istemeyerek gitti. Sosyal imkanlarını ve branş öğretmenlerini tenzih ederim. Hiçbir problem yaşamadık ama idare ve sınıf öğretmenine hakkımı helal etmiyorum.

Cemile

Hangi çözüm akademi okulundan bahsediyorsunuz iyi günler

Hakan

Hangi şubeden bahsediyorsunuz meryem hanım?

Güvenlik Eksikliği Ve Yanıltıcı Kayıt Süreci

17 Ekim 2024 20:10
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Ümraniye Kampüsü Kreş Psikolojik Şiddet

12 Kasım 2023 00:02