Drone Uçtu, Geri Gelmedi!

Drone Uçtu, Geri Gelmedi!
13 Kasım 2024 23:24

Merhabalar, 13.11.2024 tarihinde BİM'den Corby Zoom Smart Ultimate drone aldım. Kumanda eşleştirme yaptım ve uçurdum. Uçuş o uçuş, kumanda hiçbir işlev görmeden drone aldı başını gitti ve kayboldu. Bulamadım, 5 dakika bile zevkini çıkarmadan elimde sadece kumandası kaldı. Mağdur oldum, para çöpe gitti.

14 Kasım 2024 08:33 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

İbrahim
İbrahim
14 Kasım 2024 10:18

Müşteri temsilcisi ile Görüşmemde fiziksel arama yapılacağım söylendi başka türlü bir şey Yapamayız dendi

14 Kasım 2024 10:20

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Çağrı merkezimiz arayarak iletebilirsiniz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Sami
Sami

Geçmiş olsun bende buna benzer bir olayı 19/10/2025 te Elazığ da yaşadım corby drones cx022 Pro Ultimate cep telefonu ile kumandaya tepki vermemeye başladı ne yaptıysam ağaca doğru gitmesini engelleyemedim 4 metre yüksekten ağaca çarptı düştü koluna zarar verdi ilk uçuş kos koca ağacı algılayamadı kırıma uğradı çok yazık

Kumandaya Yanıt Vermeyen Drone Denizde Kayboldu!

24 Aralık 2024 22:28

19 Ağustos 2024 22:54