Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Corby Space Master Sd03 Dron Arızaları.

27 Temmuz 2024 16:24

Corby space master sd03 dron. Bataryası çok kötü tam doldurduğumuzda 2 dakika bile uçmuyor. Zaten aldığımızda içinden yedek batarya çıkmadığı için mevcut bataryası ile sadece 1-2 dakika oynayabiliyoruz. Bataryayı kontrol ettiğimde bataryada şişlik de vardı zaten Daha önce de iki defa arızalandı garanti kapsamında motor ve dişlileri değiştirildi sürekli sıkıntı çıkarıyor Şu anda da batarya problemi zaten vardı üründen hiç memnun kalmadık sürekli garantiye göndermekten de sıkıldık artık

17 Ağustos 2024 18:41

Corby dron bitmek bilmeyen arızalarla dolu. Bu markayı aldığıma çok pişmanım. Bir dünya para verip aldık bir türlü memnun kalamadık sürekli bir arıza söz konusu servise gönderiyorum gerçekten de tamir etmeden geri gönderiyorlar hep aynı arıza iade ve değişimde yapılmıyor. Param boşa gitti.

27 Temmuz 2024 16:42 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

27 Temmuz 2024 17:25

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

27 Temmuz 2024 17:39

Sadece iletişime geçildi problem giderildiğinde tekrar link gönderirseniz anketi tamamlayabilirim

17 Ağustos 2024 17:23

İnanın sıkıldım artık. Ürünü aldığımdan beri bir türlü düzgün bir şekilde kullanamadık sürekli motor arızası meydana geliyor. En son yine motor arızası ve bataryası arızası meydana geldi. Servise geri gönderdik. Servi sözde tamir edip gönderdi fakat geldikten bir gün sonra tekrar arıza yaptı Hem de iki pervanesi de dönmüyor ve aynı zamanda Tam kapasite ile uzun süre çalışmıyor yerden bir iki metre yukarıda 1 veya 2 dakika sonra bataryası çok çabuk tükeniyor

Corby Drones SD003 Dronda Motor Ve Batarya Sorunları!

09 Kasım 2024 15:52
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Corby Drones Batarya Sorunu Aşırı Isınma

24 Mayıs 2024 00:20