Converseturkey.com Converse Yürüdükçe Çıkan Ses İade Reddedildi! İade İstiyorum.

15 Ocak 2024 18:35

Converse
"Bursa Downtown SuperStep" mağazanızdan 04.11.2023 tarihinde 'Converse Chuck 70 Plus Canvas Unisex Siyah Sneaker" aldım. Aldığım andan itibaren her yürüdüğüm de karda yürüyormuşum gibi oldukça rahatsız edici vakum sesi geliyor. Yolda insanların arasındayken rahatsız ediyor 3.600 TL verdiğim bir Converse den bu ses neden geliyor? Mağazaya gidip durumu sorduğumda Converse den asla böyle bir ses gelmesinin doğru olmadığını ve gelmemesi gerektiğini söylediler, aynı şikayetten bir kullanıcının daha kontrole gönderdiğini söylediler. 08.01.2024 te ürünü incelemeye gönderdim. Bugün (15.01.2024) saat 16.53 te iadenin reddedildiği nı ve ürünün bana geri gönderileceği mesajını aldım. Asla böyle bir ürünü kabul etmiyorum. Bu kesinlikle bir kullanıcı hatası değildir. Bu ayakkabının böyle giyilmesi mümkün değildir. İade ya da değişim istiyorum. Video da çıkan ses oldukça nettir ve bu asla kullanıcı hatası değildir. Bu ayakkabının üretimden kaynaklı bir hatadır.

16 Aralık 2024 18:22
Converse Ayakkabıda Kalitesizlik Ve İade Sorunu

Converseturkey.com Converse Chuck 70 Low Ayak Vurması

17 Haziran 2024 09:54

31 Temmuz 2024 22:32
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 20:38
Converseturkey.com Converse Ayakkabı Çok Kötü Çıktı