İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
07 Temmuz 2024 01:32

Bodrum'da evimizi yenilemek için mutfak tezgahı seçimi için burada köklü olan bir mermer firması ile iletişime geçtik. Sağ olsunlar müşteri memnuniyeti sağladılar fakat seçtiğimiz granit taşın tam bir plakasını görmedik ve örnekten seçim yaparak sipariş oluşturduk. İşçilik vs. hiçbir sorun olmadı ama seçtiğimiz Coante 7709 Zenit kodlu granit taş mutfak tezgahına takılınca anladık ki tam bir felaket. Cilalı ürün demelerine rağmen asla cilalı değil, parlamıyor bile ve her yerinde beyaz lekeler mevcut. Sildiğiniz her yerde geçmeyen izler kalıyor. Acilen Coante üreticisinden dönüş bekliyoruz, aksi takdirde gereken her yere şikayet için başvuracağım. 80 bin liralık ürünün bu şekilde olmaması gerekirdi.

08 Temmuz 2024 12:57

Coante markalı ürünü Bodrum da bulunan Aytaç Mermer firmasından mutfak tezgahımız için satın aldık. Yüksek fiyatlar ödediğimiz mutfak tezgahımız için cilalı olan ürününün leke tutmadığı ve parlak olduğu bilgisi verildi. Bize gösterilen mat örnek yerine ellerinde cilalı olmadığı için cilalı ürünü sipariş ettik güvenip fakat tezgah takılınca anladık tam bir fiyasko bütün su lekesi üzerinde kalıyor. Hiçbir müdahalede bulunmadık. Aracı firma bizi suçladı yetmezmiş gibi. Zenit 7709 cilalı olan taşın iadesinin yapılmasını talep ediyorum. Taşın ölçüsünü yanlış alıp yeni taş taktılar taktıkları taşta ki çizgi lekeleri taşın kendisinde olmayan lekeler onu da değiştirmeyeceklerini söylediler. Gereken her yere şikayette bulunacağız bunun çözümü için firmadan dönüş bekliyoruz.

08 Temmuz 2024 12:54

09 Temmuz 2024 15:33 (Şikayetten 2 gün sonra)
10 Eylül 2024 17:59

Şikayetiniz çözümlenmiştir.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Coante Granit Tezgah Kalitesizliği Ve Kötü İşçilik

Oğuz
03 Mayıs 2025 00:29

Belenco Tezgahımda Büyüyen Çatlak Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

21 Ekim 2025 12:31
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Coante Mutfak Tezgahımı Değiştirilmesini İstiyorum

Melek