Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Climed Tedavi Merkezi Tırnak Batığı

Climed Tedavi Merkezi Tırnak Batığı
23 Ağustos 2023 21:39

Tırnak batığı şikayetiyle gittiğim ve Dr. ****'nın batan tırnağı alıp 2 gün sonra pansumanı aç hayatına devam et demesi üzerine dediğini yaptım ve ne antibiyotik ne de pansuman yaptırmaması üzerine enfeksiyon kaptı parmağım. Milyonda bir tekrarlar dedi ve 2. Kez tekrarladı. 3000 TL para verdiğim için tekrar gittim. 2. Kez tırnağımı çekti ve olan oldu. 1 yıldır çekiyorum yanlış operasyon yaptığını öğrendim. Araştırma hastanesine gittiğimde geçen hafta cuma günü Manisa Şehir Hastanesinde sağ olsun Dr. *** bey tırnağımın yarısını aldı. Artık yarım tırnakla geziyorum **** yüzünden. Ufacık bebeğimle rezil oldum. Koca bir kış parmak arası terlikle gezdim mahvettiği için ayağımı. Boşa reklam yapıp şişirdikleri bir merkez.

Özlem
Özlem
24 Ağustos 2023 13:44

Bugün merkez çalışanı tarafından aranılıp özür dilendi ve de yorumu silersem ödediğim 3000 TL ücreti tarafıma ödeyeceklerini söylendi. Hayatımın 1 yılı mahvoldu. Tırnağımın yarısı yok beni bu hale getiren doktor sayesinde. Para iadesi yapılınca tırnağım düzelmeyecek. Ben yandım bir başkası yanmasın. Asla ama asla kimseler gitmesin. Devletin ve üniversite hastanelerine güvenin! Climed pişmanlıktır

Alman Ayak Sağlığı Haksız Kazanç Sağlıyorlar

21 Ocak 2024 22:36
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Tıp Merkezi Gerekmeyen Muayene İçin Ücret Alındı

16 Ocak 2024 01:42
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Tırnak Tedavisi Mağduriyeti: Sağlığım Ve Param Ziyan Oldu

06 Nisan 2025 12:25