Nesmiye sonuçtan hiç memnun değil

Climed Tedavi Merkezi Mağdur Olma

30 Kasım 2023 11:13

Ocak 2023 ayında Ankara Çankaya Cinnah Caddesinde bulunan Climed Tırnak Sağlığı Merkez'nde, oğlumun sol ayak baş parmağındaki tırnak batığı için Prof. Dr. *** adlı genel cerrah tarafından lokal anestezi ile oldukça basit bir tırnak kesim işlemi uygulandı. Ancak üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen parmak hala enfekte durumda. Her sorduğumuzda ve her kontrol randevusunda çeşitli kremler, tuzlu su tedavileri gibi tavsiyeler aldığımız ve uyguladığımız halde (hepsinin yazışmaları mevcut), parmak hiçbir şekilde düzelme göstermedi. Bunun aksine, bir ay sonra sağ baş parmağındaki tırnak batığını başka bir genel cerrah tarafından aynı şekilde tedavi ettirdik ve o parmak yaklaşık 1 ay sonra hiç işlem yapılmamış kadar başarılı şekilde iyileşti. Climed ile her görüştüğümüzde 'geçecektir', 'normaldir', 'ayakkabı sorunu vardır', 'basma sorunu vardır' gibi asla çözüme ulaşmayan tavsiyeler aldık. Kendi doktorumuza muayeneye gittiğimizde ise ***Hoca'nın işlem uyguladığı tırnağı tekrar kesmek zorunda olduklarını belirtti. Adı geçen merkez ve hocanın bu konuda duyarlı olmasını rica ederim.

Nesmiye
Nesmiye
05 Aralık 2023 06:56

Şikayetimi CİMER ve cerrahlar birliği üzerinden devam edeceğimi bildirir iyi çalışmalar dilerim.

Gözde
Gözde

Merhaba nesmiye Hanım Sonuç aldığınız yer neresi oldu acaba? Ben de oğlum için en doğru yeri araştırıyorum

Yakup
Yakup

Merhaba gözde hanım siz bulabildiniz tırnak batması için yer bende climedde yaptırmayı düşünüyordum ama bu yorumları gördüm sizin önerdiğiniz yer var mıdır

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Tırnak Tedavisi Mağduriyeti: Sağlığım Ve Param Ziyan Oldu

06 Nisan 2025 12:25