Clear Men Şampuan Hakkında Şikayetim

Clear Men Şampuan Hakkında Şikayetim
24 Haziran 2023 18:45

Clear men şampuanın bütün çeşitleri aynı saçta kepek, yara ve dahası bitlenmeye kadar giden bir süreçle karşılaştım. Ürün içerikleri kesinlikle önceki senelere göre değişmiş. Aynı zamanda vücut da deride aşırı derecede kaşıntı da yapıyor. Konuyla ilgili giderleri; kaşıntı kremi, bit ilacı, egzama kremi ve çektiğim bütün giderleri talep ediyorum. Karşılanmadığı takdirde hukuki işlem başlatacağım. İnsanlar bu kadar değersiz değil asla.

profile profile
26 Haziran 2023 00:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

02 Ağustos 2023 21:07

Ürün orijinal

Serkan

Abi siz bu şampuanı kullandıktan sonra kafa deriniz de dahil tüm vücutta kaşıntı hissi ile karşılaştınız mı?

Serkan

Peki abi ürünün orijinal olduğundan emin misiniz? Bende yeni formülasyon sonrası vücut kaşıntısı oluşmaya başladı kendi kendime diyorum acaba bu şampuandan mı yoksa benden mi kaynaklanıyor diye...

Selahattin

Ewet vücutta kaşıntı ve başta kaşıntı aynı zamanda terledikten sonra terde kötü koku

Ferit
29 Haziran 2023 13:14

Barış
21 Haziran 2023 17:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 22:03