Murat sonuçtan hiç memnun değil

City Bilişim Çevrimiçi Alışveriş Platformunda Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

06 Ocak 2024 15:13

Trendyol'dan bir B********* kasası ve monitör aldım. Toplamda yaklaşık 23.000 lira ücret ödedim.
Nihayetinde ürün elime geldi ancak o da ne? Monitörü 165hz yaptığımda ekran kendi kendine saniyede 2 -3 defa siyah ekran verip duruyor 144hz'e indiriyorum bu defa da PC'yi ilk açtığımda birkaç dakika aynısını yapıyor ve ilerleyen zamanda da ara ara bu durum vaki oluyor. İnternet üzerinden para kazanan birisi olduğum için bu yüksek özellikli bilgisayarı alma gereği hissettim çünkü gelen siparişi eski bilgisayarımla yapamıyordum ve sadece 2 hafta kadar zamanım kalmıştı. Trendyol'a girdim ürünün durumundan bahsettim. Bu ürünün elime ulaşması yaklaşık bir hafta sürmüştü. Tekrar göndereyim değişsin desem ürünün gitmesi ve yenisinin gelmesi yaklaşık 2 hafta daha süreceği siparişimi yetiştirmem mümkün değildi. Her neyse, Satıcıya ulaştım (C*** B****** B*********) durumdan bahsettim. Satıcı ürünün panelinin bozuk olduğunu geri göndermemi ve tamir edeceklerini tamir mümkün değilse yenisini göndereceklerini söylediler. Yaklaşık 23000 lira para verdim neden tamir edilen ürünü alıyım istemiyorum iade alın dedim ancak inatla hayır siz gönderin biz tamir edelim ve hediye olarak hoparlör gönderelim sizde Trendyol'dan yaptığınız o yorumu düzenleyip güzel şeyler yazın dediler. Hocam ben tamir istemiyorum Trendyol'un komisyonu zaten 3000 - 4000 civarı tutuyor ben bunu bile göze aldım yetişsin diye Trendyol'dan sipariş verdim bozuk geldi alın ürünü benim siparişim zaten artık yetişmez yediğim zarar bana kalsın siz ürünü teslim alın paramı iade edin ve ben kendi başımın çaresine bakıyım dedim. Adamlar yine illa ürünü gönderdin dedi. Baktım Kurtuluş yok adamlar almıyor ürünü. Nasılsa sattık kandırdık bizden çıktı diyorlar. Tamam göndereyim bari zararım sadece siparişle kalsın dedim MNG Kargo'yu aradım adresimden kargo aldırmak istiyorum dedim bunu söylediğimde Pazartesi günüydü. MNG Kargo çalışanı bana bugün oraya gelmiyoruz yarın arayın dediler Salı günü aradım tamam dediler gelmediler Çarşamba gün içinde defalarca aradım telefonlarıma bakmadılar. Tekrar satıcıya ulaşıp yahu bunlar gelmiyorlar Allah aşkına yeter beni uğraştırdığınız ayıptır teslim alın bende iş yerimden izin alıyım bir günlük daha zarar edeyim de kurtarın beni bu rezil işten dedim... Daha fazla detay yazamıyorum karakter sınırı aştı. Hasılı kelam kimse umursamadı en son satıcı firma arayıp Trendyol'dan yorumu düzeltin ilgileneceğiz dediler ürün bende kaldı

12 Ocak 2024 11:36 (Şikayetten 5 gün sonra)
12 Ocak 2024 12:40

Zaten görüştük sizinle defalarca. Karakter sınırı sebebiyle bütün süreci yazamadım. Mağdur ettiğiniz yetmiyor gibi bir de teknik servisiniz bizi takmıyor cevap bile yazmıyor. Gönderdiğiniz ürün bozuk bunu sizde kabul ettiniz iade alın dedikçe inatla iade almayacağınızı tamir edeceğinizi vs söylediniz. Yetmedi bir de 3 kuruşluk hoparlör hediye edeceğinizi buna mukabil olumsuz yorumlarımı silip güzel yorumlar yapmamı istediniz. 2 - 3 haftalık süreç içerisinde ne zaman yardımcı oldunuz ki şimdi olacaksınız? Hiç gerek yok yarın ürünü göndereceğim kaçırdığım anlaşmalar sebebiyle de avukata vereceğim siz insan gibi konuşup sorun çözmektense hatanızı örtmeye çalışıyorsunuz bize ne zararlar verdiğinizden haberiniz yok. Gücüm yettiğince zararımı karşılamanız için uğraşacağım benim PC için ödediğim 23.000 lirayla birlikte kaçırdığım anlaşma yüzünden de yaklaşık 10.000 liram gitti. Bu zararı tazmin etmeniz için elimden geleni yapacağım. Gücüm yetmezse de zaten yapacak bir şey yok hakkımız kalır onunda alınacağı yer bellidir.

22 Ocak 2024 16:09

Burayı okuyacak arkadaşlar için güncelleme: Hiçbir şekilde ilgilenmediler analiz için gönderdim yaklaşık 1 hafta oldu hala ses yok teknik servise mesaj atıyorum görüldü atıyorlar cevap vermiyorlar WhatsApp hatlarına yazıyorum tamam teknik servise söylerim size bilgi verirler diyorlar yine cevap vermiyorlar. Sırf iade edeceğim diye inadına 21 günlük analiz sürecinin son gününe kadar bekletecekler tabi yaşadığım mağduriyet süreci yaklaşık 3 hafta bunlara ürünü göndermem yaklaşık 1 hafta, analiz süreci 3 hafta geri bana göndermeleri 1 hafta benim iade için göndermem 1 hafta iade onayından sonra paramın geri hesaba yatması yaklaşık 8-10 gün. Yani yaklaşık 2.5 aylık bir süreç sonucunda paramı istedikleri gibi kullanacaklar sonunda da kendi paramı yalvara yakara geri alacağım.   Ya bozuk malı geri alacam ya da bozuk olduğuna herkesi ikna etmek için aylarca kapı kapı dolaşacağım. Ben paramın bir kuruşunu bile helal etmiyorum  .

22 Ocak 2024 16:13

Ha bir ekleme daha yapayım. İşlerimi halletmedikleri gibi bir de yorumları düzeltmem için baskı yapıyorlar. Şikayeti yazdığım ilk gün arayıp tamam sorunu çözeriz siz şu yorumu düzeltin diyorlar. Bu ne demek? Yani yorum düzelmezse biz sizi mağdur etmesini iyi biliriz diyorlar ve gerçekten de iyi biliyorlar. Keza ciddi ciddi inanılmaz bir mağduriyet yaşattılar. Ne paramı geri veriyorlar ne de ürünü... Yedikleri haltları insanlara anlatmamıza da izin vermiyorlar. Allah hesabını sorsun!

22 Ocak 2024 16:48

Merhabalar, isim soy isim yazar mısınız? Yardımcı olalım.

22 Ocak 2024 16:52

Murat B***. Hiçbir şeye yardımcı olamazsınız çünkü derdiniz sorun çözmek değil

Barış sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 17:38

03 Haziran 2024 17:02

15 Ocak 2025 10:46

12 Ağustos 2024 10:45
City Bilişim Bilgisayar Hizmetleri İlgisiz Teknik Servis
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 08:21