Polonık sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Citroen Servis Sorunu

20 Eylül 2024 18:03

Merhabalar
Ben Perşembe günü yani dün ayarlandığı gibi araç yazılım güncellemesi için saat 1.30'daki randevuma saat 12 civarında gidip ( Arkas Karşıyaka İzmir Citroen Servisine ) kayıt oluşturup aracı bıraktım. Bu süre içerisinde beklerken herhangi bir olası problem veya gecikme ile ilgili bilgilendirilmedim.
Saat 1.30'da randevum olup benim aracımın alındığını zannederken beni 2.15'te arayıp benim, aracımın nerede olduğunu, gelip gelmeyeceğimizi sordular, ben saat 12'de kayıt oluşturduğumu aracı bıraktığımı söyledim kendilerine... Kendileri 4.30 da gelip almamı söylediler o zamana kadar biteceğini söylediler.
Saat 4 civarında servise vardığımda aracım park ettiği yerde aynı şekilde duruyordu, servis masasına gittiğimde aracımda halen güncellemenin sürdüğü söylendi gecikmeden dolayı biraz uzayacağı söylendi, bunun üzerine aracın halen dışarıda olduğunu 4 saat boyunca içeri alınmadığını sorduğumda ise bana denilen şu oldu...
1. Sistemimizde sorun var güncelleme aksıyor 12 araçtan bugün sadece 4 tanesini yapabildik, sizinkini yapamadık. Yarım saat sonra bana denilen şu oldu. Güncelleme yapamıyoruz. Bence siz haftaya gelin o zaman yapalım denildi ve bana başka bir randevu ayarlandı.
Ben 115 km git 115 km gel derken Kuşadası’ndan İzmir'e 230 km ve 5 saat yolculuk yaptım. Aracım 4.30 saat serviste kaldı. Toplamda 9.30 10 Saat harcadım servis işini halletmek için. Ve bu 4.30 saatlik zamanda servis şeffaf davranmadı ve bilgilendirme yapılmadı ciddiye alınmadık. Bakın Sayın yetkili. 230 km yol bütün gün servisi beklerken toplamda yol dahil 10 saat harcadık. Servis bize ne ikame araç, toplu taşımaya bırakma, vale hizmeti taksi çağırma hizmeti dahil ulaşımla ilgili yardımcı olmadı. Bunun üzerine bir özür bile dilenmedi. Müşteriler ciddiye alınmıyor. Bakın nasıl hissettim biliyor musunuz serviste, sanki sanayiye gelmiş ciddiye alınmayan sıra bekleyen umursanmayan müşteri gibi hissettim. Bu durumu Citroen olarak ciddiye alacağını düşünüyorum çünkü Citroen tarafından araç alınınca çok güzel karşılandık hizmet edildik ama taki bu aracı satana dek ve bu aynı durumun sürmemesi Citroen servisine dair güveni yitirmeme sebep oldu çünkü ciddiye alınmadık taki araç satılana dek. Ne olursa olsun ben bu araçtan memnunum ve sizlerin bu durumu iyileştireceğinize inanıyorum bundan dolayı yazıyorum. Benim yaşadığım bu durumu telafi edilecek mi bilmiyorum Citroen genel merkezine yazı yazdım daha dönüş sağlanmadı.

Cem
Cem

Çok ilginç sanki biri benim yaşadığım durumu yazıya dökmüş. Manisa'dan servise gittim yükleme yapamadılar tekrar gelin dediler. Allah onlara bu yaptıklarının 10 katı mağduriyet yaşatsın

Polonık

Sonrasında ben Ankara'daki ABC Citroen servisine gittim orada da güncelleme yapılmadı... Citroen bu kafa ile giderse marketi rakiplere kaptıracağı kesin. Özellikle satış sonrası hizmet konusunda. ( arabadan çok memnunum bunu belirteyim). Citroen gibi bir şirketten beklemezdim

Hazal
20 Nisan 2024 12:38

30 Ekim 2023 23:36
Hydr sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 11:10