Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Tarafından Mağdur Ediliyorum!

Burcu
31 Mayıs 2024 17:29

Citroen e-C4X marka aracı satın almak için parayı peşin ödedim, bayi arabanın Türkiye’de limanda olduğunu ve 2 hafta içerisinde teslim edileceğini söyledi. Aracın faturası kesilmesine rağmen 3 ay boyunca arabayı teslim etmediler. Kullandığım taşıt kredisinin taksitlerini ödemeye devam ettim. Sıfır araç alımlarında vekalet verilir; verdiğim vekaletin süresi doldu ve fazladan vekalet ücreti de ödemiş oldum. Bu süre içerisinde aracın yazılımında problemler olduğunu ve onu çözmeye çalıştıklarını öğrendim. Paramı geri almak istediğimde (enflasyon farkını bırakın, euro bazında paramı geri almayı) kredi işlemlerinden dolayı ödediğim anaparadan kesintiler olacak şekilde iade edebileceklerini bildirdiler. Satın aldığım bayi sorunun kendilerinden kaynaklı olmadığını, Citroen Türkiye’yi aramamı söyledi. 0850 759 77 77 numaralı Citroen Türkiye resmi telefon numarasına birçok defa kayıt bıraktım, paramı misli ile geri istediğimi veya farklı bir araç ile değişim olabileceğini bildirdim. Citroen Türkiye iletişim merkezi mağduriyetimle ilgili defalarca sistemde kayıt oluşturdu ama hiçbir aksiyon almadı, çözüm için hiçbir öneride bulunmadı. Sonuç olarak kredi işlemlerinden (faiz tutarı, kredi tahsis ücreti, hayat sigortası vs.) dolayı ödediğim anaparayı bile geri alamadım. 3 ay sonra hem aracı teslim edemediler hem de tl bazında bile ödediğim ücretten daha düşüğünü iade aldım. Anlayacağınız, diğer otomobillere oranla bu modelde arabanın elektriksel aksamında/yazılımında problem yaşama ihtimali oldukça yüksek.

profile profile profile

Citroen Marka Sıfır Km Aracım Teslim Edilmedi.

Serkan
04 Eylül 2023 16:30
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar
17 Ocak 2025 20:18
Citroen Bayisinde Teslimat Sorunu Ve İkame Araç Krizi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
13 Ağustos 2024 19:38

06 Ağustos 2024 12:54
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
22 Haziran 2023 20:37