Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
11 Eylül 2024 18:02

2023'ün Ocak ayında Citroen Ami marka aracı Van İpekyolu Doğu Citroen bayisinden teslim aldık ve araçların kilometreye bakmaksızın yılda 1 kere serviste bakım yapılmadığı için garanti, tarafımıza bilgilendirmeksizin düşürülmüştür. Almış olduğumuz her iki Ami marka araç da durmadan arıza verip servise mahkum bırakılmıştır. 2024 Şubat ayında almış olduğumuz 2. Ami marka aracın 1 ay sonrasında arıza verip halen servistedir. Yeni almış olmamıza rağmen aracımız hem arıza vermiştir. 1 yıl serviste beklese dahi o bile garantiden düşürüleceği söylenmiştir. Müşteri hizmetlerine bağlanıp mağduriyetimizi bildirdik, 2 gün sonra müşteri hizmetleri bize geri dönüş yapıp hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını tarafımıza bildirip çözüm sunmamışlardır. Müşteri temsilcisinin tavrı resmen hakaret edici ve 'neden aldınız' tarzında bir üslup sergiledi. Van'da kurumsal hizmet verdiğimiz sektörden kaynaklı araçlarımızı sürekli kullanıp insanların dikkatini çekip önerdiğimiz aracı bundan sonra kimseye önermeyip mağduriyetimizi Tüketici Hakları'na ve CİMER'e bildireceğiz.

Rıdvan
Rıdvan

Ami almayı düşünüyordum. Sorun çıkarmaz, uğraştırmaz diye düşünmüştük. Ama buradaki şikayetleri okuduktan sonra Ami almaktan vazgeçtim. Hem sorun çıkartıyor hem de ciddi bir servis problemi var gördüğüm kadarı ile. Çoğu insan servislerden şikayetçi. Şikayetlerinizi buraya yazıp bilgi verdiğiniz için teşekkürler ve umarım sorununuz çözülür.

Nilay
05 Ağustos 2023 17:18
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Kaporta Hasarı

Sercan
24 Aralık 2023 18:44
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ami Parça Temini

02 Ekim 2023 11:57