Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Çınar Veteriner Kliniği Kedime Karşı İlgisiz Hizmet Eksik Tedavi Ve Yanlış Yöntemler

05 Temmuz 2023 03:12

Veteriner hekim, e*** m** k** kedinin hipotermi yaşadığını fark etti ve hemen müdahale etmedi. Kedimin sağlık durumu hızlı bir şekilde kötüleşirken, veteriner hekimler gözlemlediğim süreçte kedimin tedavisini eksik yapmışlardı. Dahası, kedinin durumunu takip etmek için yoğun bakıma alınması gerektiğine dair önerilerimizi de kabul etmediler.

Veteriner hekim, e** m** k** bana çok az ilgi gösterdi ve beni hızlı bir şekilde işin içinden çıkarmaya çalıştı. Benim endişelerimi ve sorularımı yanıtsız bıraktı ve veteriner kliniğinden ayrılırken daha fazla bilgi alamadan hipotermiye girmiş olan kedimle birlikte eve geri gönderildim.

E** ü** ç** Atılan iğnelerle ilgili bir bilgi bile vermedi ilgisizliği çok sonradan fark etti ama olan olmuştu. Kedim daha da kötüye gitti yani her şey muamma ilgili yerlere şikayetimi bulundum.

Bununla ilgili olarak, veteriner hekim e** m*** k** benim iznim olmadan bana eksik bilgi vererek davranışlar gösterdi. Kedime uygulanan tedaviyi yazılı bir biçimde istedim ve 2 gün üsttenleri yani iğneleri atılan kedime 3 gün zylexis yapıldı olarak eksik ve yanlış belgeler sundular. Bu tür bir davranış, kedimin sağlığına zarar verdi. Kedimi ellerimde kaybettim.

04 Ağustos 2023 21:40

Ben Gülşen Özge bir hayvan severim. 18.02.23 ve 20.02.23 sabahı tarih aralıklarında, benim sevgili kedim sağlık sorunları yaşıyordu ve onu Edremit Çınar Veteriner Kliniği'ne götürdüm. Ancak, benim ve kedimin karşılaştığı hizmet, büyük hayal kırıklığı yarattı. E***  M**** K** bizimle ilgilendi.

Veteriner hekim, E***M**** Koç kedinin hipotermi yaşadığını fark etti ve hemen müdahale etmedi. Kedimin sağlık durumu hızlı bir şekilde kötüleşirken, veteriner hekimler gözlemlediğim süreçte kedimin tedavisini eksik yapmışlardı. Dahası, kedinin durumunu takip etmek için yoğun bakıma alınması gerektiğine dair önerilerimizi de kabul etmediler. Veteriner hekim, E*** M*** K*** E** ü*** ç***a kedinin durumunu bilgi vermedi bana çok az ilgi gösterdi ve beni hızlı bir şekilde işin içinden çıkarmaya çalıştı. Benim endişelerimi ve sorularımı yanıtsız bıraktı ve veteriner kliniğinden ayrılırken daha fazla bilgi alamadan hipotermiye girmiş olan kedimle birlikte eve geri gönderildim. Kliniğin yoğunluğu yüzünden zaten gereken ilgiyi asla alamadık.

Kedime uygulanan tedaviyi yazılı bir biçimde istedim ve 2 gün üstten leri yani iğneleri atılan kedime 3 gün zylexis yapıldı olarak eksik ve yanlış belgeler sundular. Bu tür bir davranış, kedimin sağlığına zarar verdi. Klinik ile aramızda E***bey yüzünden bir sürü buraya sığdıramadığım olumsuz olaylar "eksik bilgiler" verildi ve avukatım ile kliniğe gittiğim de kendileri de bu hatalarını avukatımın yanında kabul ettiler. Kedimi 20.02.23 tarihinde akşam saatlerinde farklı bir Kliniğine götürdüm ve olması gereken ilgiyi tedaviyi aldık. Ancak geç yapılan müdahaleler sonucu kedim yaşamını yitirdi.

Başıma gelen bu olumsuz olayı anlatmak en doğal hakkım ve umarım E*** M*** K** u işten çıkartmışsınızdır başıma gelen olumsuzlukları bu şahıs yüzünden yaşayan bir sürü insan görüyorum. Kliniğe şikayetlerimi anlattığımda ve gerekli yerlere şikayette bulunduğumda bu olumsuzluğun onlara ders olduğunu aramızda maalesef iletişimsizlik olduğunu ihmalleri olduğunu ve bir daha böyle bir şeyin olmayacağını kanaat getirdiler. Yaşadığım acı tarifsiz... Sizlerde benim yaşadığım bu durumuma hayvansever olarak hak verdiniz sorumluluğu üstünüze aldınız mesleğini gerektiği gibi yapmadığını düşünüyorum ve bu şahsın hala orada çalışıp çalışmadığı ile ilgili bilgi almak istiyorum.

Gülsen
Gülsen
05 Temmuz 2023 03:22

Hayvansever insanlar olarak bundan ders çıkartıp diğer evlatların bunu yaşamaması için çaba göstermeniz olmalıydı ama siz hatalı olan çalışanınızın hatalarını üstlenip bütün sorumluluğu üstlenmeyi tercih ettiniz ve o klinikte çalışmasına müsaade ettiniz bu sizin kararınız di sorgulayamam ama bizi nasıl üzdüğünüzü yıprattığınızı farkında bile değilsiniz umarım başkaları bizim yaşadığımız bu kötü durumu yaşamaz.

Firdes
Firdes

Ben de 8 yıldır aralıksız sokak canlarına yardım ediyorum. Başınıza gelenlere çok üzüldüm. Umarım meleğiniz güzel yerlerdedir. Ben de benzer 3 canımı kendini veteriner doktor sanan üç asalağın ellerin de yitirdim. Hele hele götürdüğünüz bir sokak hayvanı ise suratlarından bile ilgisizliklerini görüyorsunuz. Çok nadir iyi veterinerleri tenzih ederim ancak çoğu sadece paraya önem veren ve o canların hayatlarının hiçbir önemi olmadığını düşünen (...) dilim varmıyor artık. Acınızı paylaşıyorum. Sonuna kadar hakkınızı arayın ve o kişileride belli edinki başkaları da yanmasın.

Yeşil Pati Veteriner Kliniği Çiğli Yeşil Patim Veteriner Kliniği'nde Hayvanı Ölüme Terk Ettiler!

01 Ağustos 2023 16:15
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 15:24

Kedimin Ölümüne Sebep Olacak Hilal Can Veteriner Kliniği