Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 15:12

Çilek mobilyadan almış olduğumuz Space gray model genç odası takımının sürgülü dolabının kurulumunda sorun var. Sürgülü dolabın raylı sistemi hatalı ve sürgülü sistem çalışmıyor, dolap çarpıyor ve kapağı raylara oturmadığı için kapağında eğrilik var. Mağazayla iletişime geçtiğimde yetkili servisin numarasını verdiler ve sorunu fotoğraf ve video olarak iletmemi istediler ben de ilettim. 10 gün oldu hala ses yok, mesajıma geri dönüş de yapılmadı. Genel merkezle iletişime geçtiğimde 3-4 güne kadar yetkili servis yönlendirileceği söylenmesine rağmen bugün konuştuğumda tarihler yine öteleniyor ve ne zaman gelecekleri meçhul. Hamileyim ve planlarımı ona göre yapmıştım. Alışveriş yapıp bebeğimin ihtiyaçlarını almam ve yerleştirmem lazım ve Çilek sürekli tarihi ötelediğinden dolayı mağdur durumda oldum. Çilek ürünlerinin arkasında durmuyor ve sürekli erteliyor.

04 Nisan 2024 15:30 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

09 Kasım 2023 19:42
Selin sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 13:16
Nergis sonucu yetersiz buldu

04 Ocak 2024 01:21
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 15:27
Zeliha sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 16:03
"Sorunumuzu çözen Çilek Mobilya müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."