Çiçek Köy Adana Şikayetlerim

04 Haziran 2023 18:35

Kişi başı 200 TL açık büfe kahvaltı ama kişi başı harcamalarımız 300'ü geçti. Neden mi? Çünkü çocuk ağırlıklı misafirleri geldiği için mekanın 4 köşesini çocukların dikkatini çekecek balonlarla oyuncaklarla ve en kötüsü şekerlemelerle doldurmuşlar. Çünkü neyden para kazanacaklarını çok iyi biliyorlar!

Gelmeden 2 saat önce arayıp rezervasyon yaptırmama rağmen 10 kişilik geldiğimizde yer ayıramadık istediğiniz yere oturun deyip sadece Güneşli bölgede yer kaldığını gösterdiler! Kuzenimin yediklerinin içinden saç çıktı özensizlik diz boyu garsonlar sürekli onu getiremem bunu getiremem modunda. Nescafe yok. En son çıkışta hiçbir şey yemeyen 4 buçuk yaşında oğlum için ( etrafa koydukları cazip oyuncaklar balonlar için 100 TL zaten içerdeyken ödediğim ) 100 TL adisyona yazdılar.

Çocuğum hiçbir şey yemedi ayrıca da içerideki çocukların tutturup almak istedikleri cazip şeylere zaten bu parayı ekstradan verdim. Size onun için 100 TL yi asla ödemem dediğimde konseptimiz böyle cevabını alıp şimdi sizi şikayet var'a yazacağım deyince 100 TL yi sildiler. Bu arada tuvaletleri asla girilecek gibi değil çocuklar için hiç hijyenik değil bizler için de öyle lavaboya girmek için eve dönmeyi bekledik.

Ancak açık büfeleri lezzetli vizyonsuz bir sunumları olsa da hazırladıkları çeşitli yiyecekler gayet tatmin edici ve lezzetli. Muhteşem bir yer, bir işletme ancak bu kadar kötü hale getirebilir. Bir daha asla gitmeyi düşünmüyoruz.

Nazan
Nazan

Kesinlikle gitmeden araştırın kızımın mezuniyetinde gittik söz verilen hiçbir şey yerine getirilmedi her şey özensizdi güzel günümüzü yaşayamadık

18 Ağustos 2024 13:30

Victoria Hotel & Lounge Kötü Hizmet Ve Kötü Yönetici