Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Garanti Kapsamında Çözüm Bekleyen Sorunlar

Chery Tiggo 7 Pro: Garanti Kapsamında Çözüm Bekleyen Sorunlar
30 Kasım 2024 16:33

Chery Tiggo 7 Pro'yu alalı yaklaşık 1 yıl oldu. 29.11.2024 tarihinde aracın ekranında çarpışma uyarı sistemi arıza ışığı yandı. Kontrol ettiğimde radar sisteminin sallandığını gördüm. 30.11.2024 tarihinde yetkili servise gittim, durumu anlattım. Bana kullanıcı hatası olduğu söylendi. Tamponun alt kısmında sürtmeden dolayı esneme ve kırılma olduğu belirtildi.

Şimdi resimleri atacağım; sürtme dedikleri kılcal çizikler var. Buna itiraz ettim ve mantıksız geldi çünkü sürtmeden dolayı, ki sürtme denmez bile, demirin kırılması imkansız. Bir diğer konu ise aracı aldığım zaman ilk uzun yola çıkışımda hava rüzgarlıydı.

Sol kapının arasından rüzgar almasından dolayı rahatsız edici bir ses geldi. Onun da videosunu atıyorum. Bu iki konuyla ilgili servis bana hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve garanti kapsamına alınmadım. Bu konularla ilgili bakalım Chery Türkiye nasıl bir çözüm üretecek veya üretecek mi, bakıp hep birlikte göreceğiz.

profile profile profile
30 Kasım 2024 16:40 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Mustafa K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Kasım 2024 17:07

Merhaba, Mustafa K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

02 Aralık 2024 17:43

Chery benim sorunumu çözemediği gibi herhangi bir incelemede bulunmadı yaptığım şikayeti işleme bile almadılar Chery alacak arkadaşlara bir önerim var öncelikle yetkili servise gidin ve oradaki sorun yaşayan kullanıcılarla bir konuşun anlarsınız. Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım süreci buradan tekrar paylaşırım.

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Otomobilde Erken Dönem Arızalar ve Yetersiz Servis Deneyimi

Şenol
31 Ağustos 2025 13:02
Harun sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

Harun
09 Eylül 2024 13:40
"Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler"
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Fren Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Yusuf
25 Ekim 2024 22:24
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro Arka Fren Disklerindeki Sorunun Garanti Kapsamında Çözülmemesi

Eray
24 Eylül 2025 11:34
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
07 Ekim 2025 15:04