Ahmet sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Modelinde Yaşanan Tıkırtı Sorunu

Ahmet
30 Mart 2024 14:14

Merhaba, 20 Ocak 2024 tarihinde Trabzon Adnan Otomotiv'den Chery Omoda 5 modelinin en donanımlı paketini satın aldık. Ancak zamanla, aracın altından veya arkasından gelen bir ses olduğunu fark ettik. Engebeli yollardan geçerken, küçük bir demir parçasının birbirine vurarak 'tak tak' diye ses çıkardığını duyduk. Ancak neresini kontrol etsek de bu sesin kaynağını bulamadık. Düz yollarda herhangi bir sorun yaşanmazken, engebeli yollarda bu ses oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

30 Mart 2024 15:04 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Merhaba Ahmet F. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Doğukan
Doğukan

Merhaba aynı sorun şu anda bende var, bugün servise gittim ama sorunu çözemediler bayramdan sonra bakacağız dediler. Bu sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz?

Direksiyon kolonu dan gelmekte

Zafer

Bende de aynı sorun bulunuyor

Uğur
Uğur

Aynı sorun bende de var. 24 Haziran 2024 te İstanbul Sultanbeyli bayisinden aldığım aracım da da aynı sorun yani direksiyon da tıkırdama, özellikle bozuk yollarda bariz olarak var. En kısa zamanda servis yolu görünüyor maalesef. Sıfır araçta nasıl böyle bir durum olur anlamış değilim. En son 93 Broadway aracımda aynı sorun vardı.

Chery Omoda 5 Araç İçine Şiddetli Rüzgar Sesi Almakta

Hüsnücan