Özgün sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Kamera Ve CarPlay Sorunu

20 Kasım 2023 15:34
Özgün'ün Teşekkür Mesajı
“İlgili personele teşekkür ederim.”

Omoda 5 aracımda kamera çalışmıyor 2 gündür. Ayrıca CarPlay'de bağlanıyor görünüyor fakat bağlanmıyor. Bazen de araçtan uzaklaştığım halde araç kendisini kilitlemiyor. Aracı alalı 5 ay oldu ve bu kadar sorun olması cidden beni şaşırttı. Servise götürmeye çok fazla zamanı olmayan biri olarak neden yani 5 ayda bu kadar problem yaşanır anlayamıyorum.

20 Kasım 2023 17:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Özgün K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

27 Kasım 2023 16:16

Aynı gün içerisinde irtibat kuruldu. Aynı gün şehrimdeki blf otomotivde irtibata geçti. Bir sonraki gün için randevu verdiler ve aynı gün içerisinde aracı yapıp teslim ettiler. Teşekkürler hız için. Araçtaki sorun içerisine fare girmesiyle kabloyu kemirmesi çıktı ama çok hızlı irtibata geçip çözdüler teşekkürler.

27 Kasım 2023 16:28

İlgili personele teşekkür ederim.

Muhammed sonucu yetersiz buldu

Omoda 5 Kapı Kilitleme Uyarı Sesi Sorunu

Muhammed
01 Kasım 2024 19:23
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
04 Ekim 2024 12:13
"Müşteri hizmetleri ulaştı, şimdilik gayet ilgili ve bilgililer servise yönlendirildim, çözüm olacağını düşünüyorum, sonuçları paylaşacağım. Teşekkürler..."

Chery CarPlay Sorunu Çözümü

Batuhan
31 Ocak 2024 12:06
Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunu

Muhammed
08 Kasım 2024 04:14
"Süreçle olan ilginiz ve mağduriyetimi gidermek adına gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. CarPlay bağlantı sorunumu da en kısa süre içerisinde bir çözüm sunarak sonlandırabilmenizi umut ediyorum. Teşekkür ederim."