Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
24 Eylül 2024 17:06

Merhabalar,
Mart ayında Chery Omoda 5 Luxury paket aracımı Park Oto'dan teslim aldık, gördüğüm kadarıyla bir çok kişiye içinde anahtarlık ve telefon tutucu vs. Olan hediye kutu verilmiş ama biz ne kadar ısrarcı olsak da bu hediyeyi edinmeye layık olamadık. Sorduğumuzda, Chery TR'ye sorun dediler. Onlarla görüşünce onlarda bayiye yönlendiriyorlar, topaç gibi dönüp duruyoruz. Anlamıyorum herkes aynı parayı verip aynı şartlarda bu arabaya sahip olmuyor mu neden müşteri memnuniyetini sağlamak bu kadar zor? İşin maddiyatında değilim ancak neden birilerine verilirken biz elde edinemiyoruz bunu anlamıyorum. Üretici firmanın gönderdiği hediye araç sahibine gelmeyecekse nereye gidecek ki. Araçtan memnun olsam da bir daha Chery alacağım zaman yorumlarda daha dikkatli davranacağım.

24 Eylül 2024 17:19 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, Furkan S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Eylül 2024 17:42

Merhaba, Furkan S. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
25 Eylül 2024 07:12
"Şikayetim ile ilgili olarak gerek Chery Türkiye, gerekse Ankara Tan Oto satış temsilcileri hiç beklemediğim şekilde ilgilendiler ve talebimi büyük bir kibarlık ile yerine getirdiler. Teşekkür ederim."
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
19 Eylül 2024 23:49
"Çok teşekkürler ederim çözüm için 5 saat içinde aradılar ve memnuniyet adına hediyemizi kargoya vereceklerini bildirdiler, memnun kaldık..."
Chery Bayiiler Hediye Kutusunu Vermiyor, Chery Türkiye Ye Duyurulur
Chery Bayiiler Hediye Kutusunu Vermiyor, Chery Türkiye Ye Duyurulur
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
16 Temmuz 2024 15:01