Borabay sonuçtan çok memnun

Chery Multimedya Ve Bluetooth Sorunu

Borabay
18 Ağustos 2024 01:07
Borabay'ın Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede iyi hizmetle sorunu çözeüler teşekkür ediyorum.”

Chery markasına ait omoda beş aracımı Eylül 2023 tarihinde aldım; ancak Bluetooth sorunu yaşıyorum. Aracı ilk aldığım hafta bluetooth, car Play ve Android auto sorunsuz çalışıyordu. Daha sonra Android auto çalışmamaya başladı. 2 hafta sonra telefon bluetooth ile bağlanmıyordu. Önce Ankara Tan Oto servise götürdüm ve sorun telefondan dediler. Yeni telefon aldım 2024 model ve o da bağlanmadı. Başka bir 2024 model telefon ile denedim onla da olmadı. Ardından araçta Wi-Fi açılmamaya başladı daha sonra da bluetooth açılmamaya başladı. Servise götürmek için randevuyu çok geç tarihlere verdiler ama tamam dedim halen randevu bekliyorum ve servisler telefonları açmıyor. Arabayı severek kullanıyorum fakat multimedyadan memnun değilim. Ayrıca artık arabayı açınca ekran da gelmiyor siyah ekran veriyor. Öyle olunca geri görüş kamerası da çalışmadığı için çok zor oluyor benim için. Acilen desteğinizi talep ediyorum.

19 Ağustos 2024 09:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Borabay M. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

19 Ağustos 2024 10:30

Merhaba, Borabay M. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Borabay
18 Ekim 2024 14:58

Kısa sürede iyi hizmetle sorunu çözeüler teşekkür ediyorum.

18 Ekim 2024 15:09

Merhaba, Borabay M. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Araç Ekranındaki Sürekli Hatalar Mağduriyet Yaratıyor

Fatma
05 Eylül 17:04
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Donan Android Auto Sorunu

07 Nisan 09:10
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ağır Hasarlı Araçta Android Auto Sorununa Servis Desteği Verilmiyor

Hakan