Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Excellence Donanım Güncelleme Kodu.

25 Ekim 2023 20:48

Chery tiggo 7 Pro excellent navigasyon açılmıyor. cod gelecek deniyor ama kimse bir şey bilmiyor. Sadece güncellenecek. Chery için bu kadar zor mu bu Allah aşkına a** hanımefendi. Ürün güzel. Türkiye'ye yeniden geldiniz güzel. Lütfen geçmiş dönemde ki sahipsizliği yaşamak istemiyoruz. İlgililere bildiriyoruz size geri dönülecek deniliyor ama bir güncelleme kodu meselesi çözülemiyor hayret.

16 Ocak 2024 15:54

2023 Chery tiggo 7 Pro excellent donanımı aracımın ilk aldığımızdan itibaren navigasyon menüsü aktif olmuyor iken şimdi de start stop aktif olmuyor. Ne yapmamız lazım. Kime ve nereye başvurmanız lazım ve nasıl aktif olması gereken donanım özelliklerini kullanabilelim. Acaba sonuca ulaşabileceğimiz bir adres var mı?!

16 Ocak 2024 15:54

28 Kasım 2023 16:45

Chery tiggo 7 Pro excellent donanımı navigasyon menüsü donanım gereği etkinleştirme kodu gereğini yerine getirmeyen Chery Türkiye'den mağduriyetimin giderilmesi sağlamanızı saygılarımla tarafınıza arz ederim. Çünkü Chery Türkiye ye yazıyoruz servis diyor servis arıyoŕ Chery Türkiye diyor. Duvar tenis topuna döndük. Lütfen.

10 Kasım 2023 13:43

Chery tiggo 7 Pro excellent donanımı navigasyon menüsü güncelleme kodu ile ilgili, Chery Türkiye'nin ; Excellence donanımı navigasyon güncelleme kodu gönderme yükümlülüğü olmadığı; şimdi buradan soruyorum bu yükümlülük; 1-Mercedes de mi? 2-BMW de mi?. Lütfen kimde ise bir zahmet bildirinde donanım da var olduğu halde kullanılamayan menüyü aktif hala getirelim. Yani Chery tiggo 7PRO Excellence gibi güzel bir ürünü almak mı suçumuz. Neden insanı iş bilmez yönetişimsizliğinizden dolayı pişman ediyorsunuz.

Ek
26 Ekim 2023 16:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba,Hüseyin Ç. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

09 Kasım 2023 13:58

ÇHERY'NİN Excellence donanımında ki çalışmayan navigasyon menüsünün güncelleme kodu yükümlüğü yokmuş!?.

25 Kasım 2023 10:49

Hala tiggo 7 Pro Excellence donanım navigasyon menüsünü kullanamıyorum. Bu sorun kim tarafından çözülür bilen var mı.

Orhan
Orhan

Abi Android telefonun varsa bluetooth ac ve telefonu kablo ile bagla. Ben omodada navigasyon için öyle yapıyorum. Ha senin dediğin belki başka bir şeydir belki ama benim bildiğim bu ve Umarım yardımcı oluşumdur

Burak
Burak

Orta ekranda da mı açılmıyor? Yoksa sadece kadran da mı açılmıyor?

Hüseyin

Etkinleştirme kodunu Chery Türkiye göndermediğinden dolayı hem medya ekranını ve hem de bilgi ekranın 'daki navigasyon menüsü açılmıyor. Yani navigasyon menüsünü kullanamıyorum ve Chery Türkiye excellent donanımı navigasyon menüsü etkinleştirme kodu gönderme yükümlülüğümüz yok diyor.

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Chery Türkiye Güncelleme Ve Sorun Giderme İlgisizliği

16 Mart 2024 17:34
"Gerekli güncellemelerin kısa zamanda yapılacağı sözü verildi. Chery firması umarım sözünde durur. Türkiye pazarında daha fazla yer edinmek istiyorsa Türk müşterisini her konuda memnun etmesi gerekiyor. Teşekkürler..."
Ömer sonucu yetersiz buldu

Chery Araç Sahiplerinin Mağduriyeti!

Ömer
17 Mart 2024 00:45