Chery ESP, Yokuş İniş Asistanı, EAC, Kör Nokta, Outo Hold Hataları

Chery ESP, Yokuş İniş Asistanı, EAC, Kör Nokta, Outo Hold Hataları
29 Şubat 2024 19:3639.866

Chery Omoda 5 model aracımda altı adet arıza lambası yandığı için Malatya'daki Yiğitler servisine götürdüm. İki gündür araba orada ve bugün hala aracımdaki arızaların giderilmediğini beyan ettiler. Aracı kendi imkanlarımla Elazığ'daki yetkili servise götürmem gerektiğini belirttiler. Ben de Elazığ'daki yetkili servisin aracımın arızalarını giderip gideremeyeceği konusunda garanti verip veremeyeceklerini sorduğumda böyle bir garanti veremeyeceklerini söylediler. İki gündür araçsızım ve aracımdaki arıza hala giderilmedi; aracım henüz 5200 km'de.

1 Mart 2024 10:52 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba,Mehmet B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

1 Mart 2024 14:54

Komedi resmen aracın ABS beyninde sorun olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. Aracı bu şekilde kullanmam sıkıntı olabilirmiş ama aracı kendi imkanlarımla Elazığ karabulut servisine götürmem gerektiğini belirtiyorlar. Arcin Elazığ'da kaç gün yatacağı yedek parça siparişin ne zaman geleceği belli değil resmen soğuttular güzelim arabadan

1 Aralık 2024 12:40

Benim araçta aynı sorunu verdi. Hallettiler mi sizinkini

11 Mart 2024 12:13

Merhaba cery omada 5 full paket almayı düşünüyorum abi alıp almamaktan kararsızım cery önerir misiniz

Chery 280 Km Arıza Işığı Yandı Servis Umursamadı

24 Ocak 2024 14:3375.796

"Müşteri temsilcisi Pınar hanımla yaptığım görüşmeler neticesinde sorunlarım çözüme ulaştığı çok teşekkür ederim"

7 Destek3 Yorum

20 Bin Km’de Şanzıman Arızası Ve Çözülmeyen Mağduriyet

16 Eylül 2025 16:0216.110

Chery Omoda 5 marka aracım, henüz 20 bin km olmadan şanzıman arızası verdi. 9 Eylül’de Ankara Tanoto Chery Yetkili Servi...

1 Yorum

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular