Erkan sonuçtan çok memnun

Chery Cher Servis Fren Pedalından Ses Geliyor

26 Ocak 2024 07:47
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Tekrardan tekrardan söylediğim gibi çalışan arkadaşınız Cher bayisinde can beye teşekkür ederim”

10.09.2023 ayında Chery Omoda 5 aldım ara Chery park bayisinden yaklaşık 2 aydan beri servis arıyorum araç frenden ses geliyor, pedal kısmından bir kaza yapsak bir şey olsa ne olacak Chery pişmanlıktır yazık bir servis için gün verilmiyor fren pedalından bir ses geliyor artık insanı bunaltacak duruma geliyor bazen bu sesler aşırı derece yükseliyor herhangi bir çukura girdiğin zaman ufacık bir çukura sanki bir boşluğa giriyor.

25 Ocak 2024 18:38

Merhaba Kirve bayisine araç aldım geçen sene onuncu ayda yaklaşık iki aydan beri aracımda fren pedalında sürekli ses geliyor servisi sürekli arıyorum gün vermiyorlar çok yoğunuz rica etsem ilgilenir misiniz inanın bana aldığıma 1000 pişmanım

profile profile
26 Ocak 2024 10:07 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Erkan D., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

26 Ocak 2024 12:35

Merhaba bugün Cher aradı arayan arkadaş çok güzel yardımcı oldu yaklaşık 20 sefer aramışlar beni telefon sessizde olduğu için duymadım yardım eden can beye teşekkür ediyorum.

26 Ocak 2024 15:24

Yorumlar (8)

Yavuz
Yavuz

Merhaba Sorunuz çözüldümu

Savaş
Savaş

Merhabalar aracınızda ki pedal ses sorunu çözüldü mü ya da nasıl çözdüler aynı ses bende de var servis normal diyor bana diğer Chery tiggo araçlarda da aynı ses var diyor. Nasıl çözüldü acaba

Erkan

Merhaba ben buradan şikayet yazdıktan sonra aracım sevişe çağırıp yaptılar yurt dışından parça getirip takastılar 3 aya sürdü

Ahmet
Ahmet

Merhaba, Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Konu ile ilgili size nasıl yardımcı oldular acaba? Bilgilendirebilir misiniz rica etsem?

Erkan

Merhaba serviste zar zor arayarak randevu almadım buradan şikayet üzerinden aradılar beni parçanın 3 ay gelmesi sürer dedi kullanmasından aksi bir şey olmaz bende kabul ettim parçam 2 ay sonra geldi 2 gün serviste kaldı çalışan arkadaşlar çok güzel ilgilendi

Uğur
Uğur

Erkan bey merhaba aynı ses benim araçta da var ses problemi çözüldü mü?

Erkan

Evet çözüldü servis çalışan arkadaşlar yardımcı oldu araç birkaç gün kaldı serviste

Erkan

Merhaba bana servisi aradım buradan bana dönüş yapmadılar buradan şikayet oluştuktan sonra servisten çağırdılar üç ay yakın parça bekledim aracımı kullanmak devam ettim aracımın iki günü servise yaptılar