Figen sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 16:22

19.10.2023 tarihinde aldığım Omoda 5 4088 km'de arka stop lambalarında kılacak çatlaklar olduğunu fark ettim ve bu çatlaklar artmış yağmur yağınca bagajıma su aldığını fark ettim. Herhangi bir çarpma vurma olmadığı halde en az 10 15 yerde çatlaklar oluşmuş. Bayiye götürdüm onlarda kullanıcı hatası olmadığını ama C**** Genel Müdürlüğünün garanti kapsamına sokmadığını ücret ödeyerek yaptırabileceğimi ilettiler. Aracımda arıza olmaması vs LED farların bozulmaması için bende ücretli yaptırdım. C****'in sattığı aracın arkasında durmasını ödediğim 21879 Tl'in iadesini talep ediyorum.

profile profile profile
23 Ocak 2024 17:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Figen P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

24 Ocak 2024 16:50
Chery C**** O**** 5 Arka Stop Su Alması

Görüldüğü üzere mikada yani stop lambasında çatlak oluşumu dışarıdan herhangi bir darbe ie olaşacak biçimde görülmüyor eğer bir veya iki çatlak oluşsaydı darbe olabilirdi ancak birden fazla bir çok yerde çatlak görülüyor bu durumda problem malzeme kalitesinden veya fabrika üretim hatasından kaynaklı olabilir özellikle ısı değişimlerine karşı malzeme kırılgan davranış gösterebilir firmanın bunun üretim hatasından olabileceğini göz önünde bulundurması lazım konu malzeme mühendisleri tarafından incelenip teste tabii tutulması lazım gördüğüm kadarı üstün körü br inceleme ile sorumluluk kullanıcıya yüklenmekte Chery firmasının Türkiye pazarına iddialı bir şekilde girmeyi planladığı bu aşamada daha hassasiyet göstermesi lazım Fatih dulkan Yüksek Metalurji Malzeme Mühendisi

26 Ocak 2024 15:26

Fatih Bey çok doğru yazmışsınız. İleri ki zamanlarda bu araçlar yine sıkıntı yaratacak. Kullanıcı hatası diyecekler. Sözde 5 yıl garanti yapıyorlar. Bakımlarını bundan sonra dışarıda yaptıracağız.

26 Ocak 2024 15:30

Resim

25 Şubat 2024 17:07

Chery bu sorunu çözmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne gittik

Devrim
Devrim

21.879 ₺ yi Chery'den mi istiyorsunuz? 😀 Tüketici Hakem Heyeti'ne ya da mahkemesine başvurun.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5 Araçta Garanti Sorunu Ve Çatlak Far Problemi

Ömer