Chery C**** O**** 5 Arka Stop Su Alması

Chery C**** O**** 5 Arka Stop Su Alması
23 Ocak 2024 16:2224.829

19.10.2023 tarihinde aldığım Omoda 5 4088 km'de arka stop lambalarında kılacak çatlaklar olduğunu fark ettim ve bu çatlaklar artmış yağmur yağınca bagajıma su aldığını fark ettim. Herhangi bir çarpma vurma olmadığı halde en az 10 15 yerde çatlaklar oluşmuş. Bayiye götürdüm onlarda kullanıcı hatası olmadığını ama C**** Genel Müdürlüğünün garanti kapsamına sokmadığını ücret ödeyerek yaptırabileceğimi ilettiler. Aracımda arıza olmaması vs LED farların bozulmaması için bende ücretli yaptırdım. C****'in sattığı aracın arkasında durmasını ödediğim 21879 Tl'in iadesini talep ediyorum.

23 Ocak 2024 17:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Figen P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Ocak 2024 16:50
Eki aç

Görüldüğü üzere mikada yani stop lambasında çatlak oluşumu dışarıdan herhangi bir darbe ie olaşacak biçimde görülmüyor eğer bir veya iki çatlak oluşsaydı darbe olabilirdi ancak birden fazla bir çok yerde çatlak görülüyor bu durumda problem malzeme kalitesinden veya fabrika üretim hatasından kaynaklı olabilir özellikle ısı değişimlerine karşı malzeme kırılgan davranış gösterebilir firmanın bunun üretim hatasından olabileceğini göz önünde bulundurması lazım konu malzeme mühendisleri tarafından incelenip teste tabii tutulması lazım gördüğüm kadarı üstün körü br inceleme ile sorumluluk kullanıcıya yüklenmekte Chery firmasının Türkiye pazarına iddialı bir şekilde girmeyi planladığı bu aşamada daha hassasiyet göstermesi lazım Fatih dulkan Yüksek Metalurji Malzeme Mühendisi

26 Ocak 2024 15:26

Fatih Bey çok doğru yazmışsınız. İleri ki zamanlarda bu araçlar yine sıkıntı yaratacak. Kullanıcı hatası diyecekler. Sözde 5 yıl garanti yapıyorlar. Bakımlarını bundan sonra dışarıda yaptıracağız.

26 Ocak 2024 15:30

Resim

25 Şubat 2024 17:07

Chery bu sorunu çözmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne gittik

Devrim
Devrim
26 Şubat 2024 04:16

21.879 ₺ yi Chery'den mi istiyorsunuz? 😀 Tüketici Hakem Heyeti'ne ya da mahkemesine başvurun.

Chery Omoda 5 Araçta Garanti Sorunu Ve Çatlak Far Problemi

Ömer
Ömer
11 Mart 2025 15:4616.280

5 Haziran 2024 te Aldatmaz'dan sıfır Chery omoda 5 araç aldım. Bagaj kapağında ki farda bir çatlak oluştu. Hiçbir şekild...

Chery Omoda 5 Araçta Garanti Sorunu Ve Çatlak Far Problemi
1 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery Aracımda KlimamÇalışmıyor!

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor