Ceylan İnşaat Türk Telekom Ayrıldığım İş Yerinden İş Yeri Yetkisini Kaldırmıyor

Ceylan İnşaat Türk Telekom Ayrıldığım İş Yerinden İş Yeri Yetkisini Kaldırmıyor
03 Haziran 2024 20:53

1 yıl önce çalıştığım Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları isimli iş yerinden ayrılmadan 2-3 ay önce Türk Telekom'da kullanılmayan, boşa fatura kesilen hatlarını kapatmak için muhasebe vekaleti ile gidip ilgili hatları kapattım. Bilgim dışında Türk Telekom beni iş yeri yetkilisi yapmış. Benim amacım o hatları kapatmaktı, şirketin tüm hatlarıyla ilgili işlem yetkisi almak değildi. Ve 1 yıl önce ayrılmış olduğum iş yerinin ödenmeyen faturalarından dolayı hala Türk Telekom beni arıyor, telefonuma mesaj atıyor. Defalarca şirket yetkililerine durumu belirtmeme rağmen halen bir işlem gerçekleştirmediler ve geldiğimiz noktada ne iş yeri ortada, ne yetkilileri, ne de çalışanları; 2 haftadır hiçbirine ulaşamıyorum. En son bugün kendim kalktım, Kocaeli'den Avcılar'a gittim. Hatları iptal ettiğim Avcılar Merkez Mahallesi'ndeki kurumsal Türk Telekom'a. Kurumsal müşteri temsilcisi C**** Hanım'a derdimi anlattım, şirket yetkilisinin talebi olmadan sizden bu yetkileri alamam diyor. Hiçbir şekilde işlemleri çözmek adına yapıcı bir konuşması olmadığı gibi, dalga geçer gibi 'aranmak istemiyorsan engelle Türk Telekom'un numarasını' filan diyor. Mağdur bir müşteri ile bu şekilde dalga geçer gibi iletişim kurulmaz. Sonuç olarak çözemedim. Sorunumu ve çareyi buraya şikayet yazmakta buldum. Şirket ben ayrıldığımda yerinde yok, yetkililerine ulaşamıyorum. 1 yıl önce ayrıldığım iş yerinin yetkilisi olarak gözükmek ve bu ödenmeyen faturalarla ilgili sürekli rahatsız edilmek istemiyorum. Saygılarımla bilgilerinize arz ederim.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 16:47
Şafak Elektronik Yetkisiz Hat Açma İddiası Ve Mağduriyet Süreci
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 07:33
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 18:41

18 Temmuz 2024 17:20