Cermodern Güvensiz Güvenlikleri Şiddet Yanlısı İnsanlar

22 Temmuz 2024 12:10

Güvenliğin güven sağlamakla ilgisi yok, kötü bir ekip. Kas yığını birkaç insan bedava konser dinlemeye gelmiş. IQ seviyeleri de kas kütlesiyle ters orantılı olduğu için dediğimi bile anlamadılar. Ash konserinde oradaydık, ne içtiğini bilmediğimiz bir adam yanında kız arkadaşının olması rahatlığıyla gözleriyle kız grubumuzu rahatsız etti. Bunun üzerine eşim kibar bir şekilde uyardı (bakışlarından rahatsız oluyorum). 'Kız arkadaşım yanımda' dedi. 'Sadece bakmadım bile' demedi. Kız arkadaşını alıp uzaklaştı fakat konserde sürekli eşime bakıp 'çıkışa gel', 'şimdi eğlen, çıkışta görüşeceğiz' diyerek tehditler savurdu. Ona rağmen eşim 'tamam, konser bitsin' diye bekledi. İnsanlara rahatsızlık vermeyelim diye. Sonra adam eşime temasta bulundu ve kavga çıktı. Güvenlik geldi ve eşime tepki gösterdi, şaka gibi bir olay. Bu nasıl bir yaklaşım? Tam tersi taşkınlık çıkardığı için o adamı oradan atmaları gerekirken, yanında arkadaşları 'o başlattı' dediği için bize tepki verdiler. Güvenliğin amacı güvenliğimizi sağlamaksa, içeri giren herkesi ruh sağlığı kontrol edilemez ama böyle insanlarla her yerde karşılaşabilirsiniz. Ancak iş kendinizi korumaya gelince bunu orada yapamıyorsunuz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 14:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Sold Out Performance Hall Düşük Müşteri Profili!

20 Ocak 2024 01:11
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sold Out Performance Hall Alkollü İnsanlar Rahatsız Ediyor Ve Engellenmiyorlar

20 Ocak 2024 01:11