Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü

15 Aralık 2023 22:17

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden aylardır göz hastalıkları randevusu alamadığım için acil olarak özel bir hastaneye gitmek zorunda kaldım; çünkü gözümün acilen muayene edilmesi gerekiyordu. Şiddetli ağrı ve görme bozukluğu yaşamaya başladım. Gözlerimdeki bu sorun çözülemediği için daha sonra nörolojiye başvurdum ve acil olarak göz bölümüne yönlendirildim. Tekrar Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde gözlerime yüzeysel bir muayene yapıldı ve bir şey görülmedi; ancak ağrı yaşadığım için nöroloji bölümü OCT çekilmesini istemişti. Bana hastanede göz filmi cihazının bulunamadığını, bunun için Çorlu Devlet Hastanesi'ne gitmem gerektiğini söylediler veya özel bir hastaneye yönlendirildim. Bu konuda çok mağdur ediliyorum. Lütfen buna bir çözüm bulun. Gözümdeki aynı sorunu ve ağrıyı yaşamaya devam ediyorum ve göz filmimi bile çektiremiyorum. Bu durumu sorumsuzluk olarak değerlendiriyorum. Koskoca hastanede ayda bir zor bulunan randevuyla haftalarca bekleyip sadece yüzeysel muayene ediliyor ve göz filmi cihazı hizmeti bile verilemiyorsa, devlet hastanesinin faydası nedir? O zaman herkes özel hastanelere gitsin, tabii ki maddi imkanları varsa! MR sonucum için bile aynı gün gelmem söylenip gittiğimde, doktorun olmadığını ve randevu almam gerektiğini söylediler. Randevuyu ise bir aydan fazla sürede ancak alabildiğim hastaneden nasıl bir hizmet alabilirim? İnsanlar bu kadar sorumsuzca nasıl mağdur edilebilir? Anlamıyorum ve buna bir çözüm bulunmasını istiyorum. En kısa sürede lütfen bir düzenleme yapılmasını talep ediyorum. Doktorlar sürekli Çorlu Hastanesi'ne gidiyor ve Çerkezköy'de bir göz filmi cihazı dahi bulunmuyor. Tekrar Çorlu'ya yönlendirilmek zorunda bırakılıyoruz. İnsanları bu şekilde mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Bu büyük soruna lütfen bir çözüm bulun!

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi'nde Göz Muayenesi İçin Randevu Alamama Ve Mağduriyet

18 Temmuz 2025 13:38

Bodrum Devlet Hastanesi Dalga Geçer Gibi Bir Muamele Yapıyor

08 Ağustos 2024 09:44
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Çerkezköy Devlet Hastanesinde Randevu Bulamıyorum

16 Ocak 2024 17:38