Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Cender Hotel Saygısız  Davranışlar

18 Mart 2023 16:41

5 yıldır ayda 1 kez Antalya'ya kızımı görmeye gitmekteyim ve her seferinde Antalya'nın nezih otellerinde kalmaktayım. Bu sefer bu garip otelde kalmak için yer ayırttım. Resepsiyona gittiğimde 10 yaşındaki kızımın odamı göremeyeceğini söylediler. Kızım odamı merak ediyor bunlar odaya çıkamaz diyorlar. Bu kadar pis zihniyetli başka bir otelde kalmadım hayatımda. Bunların zihniyeti ve ruhları pislenmiş. Benim 10 yaşındaki öz kızım odamı görse ne olurdu. Hemen o otelden ayrıldım.

20 Mart 2023 17:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar, Evet sizin kızınız olabilir ama yasalar gereği kimlik ibraz emeniz gerekmektedir, biz görevimizi yapıyoruz. Bunun zihniyetle, pis ruhla alakası yok.

20 Mart 2023 18:07

Sizin görevliniz kimlik dahi sormadı bırakın kimlik ibrazını. Ben size her önüne geleni otelinize alın demiyorum ya da yasal olmayan işler yapın. Ben size yaptığınız işi doğru dürüst yapın diyorum. Personeliniz kızımın kimliğini sormadı sorsa zaten gösteririm. Ama sizin normalde verecek bir cevabiniz olmadığı için bu bahaneye sığınıyorsunuz.

21 Mart 2023 09:42

Beyefendi sizi ben bizzat karşıladım ve kimlik de talep ettim ama siz direk iptal edin rezervasyonumu diyerek otelden ayrıldınız. Ben bunda bir yanlış görmüyorum ve hiçbir bahnenin altına sığınmıyorum.

21 Mart 2023 10:53

Kimliği sadece benden istediniz hanımefendi hala kamera kayıtlarınız duruyorsa bakın... Bu sizin boş muhabbetiniz sadece kendinizi haklı çıkarma çabanız ve beni enterese etmiyor. Emin olun her platformda sizin otelinizin ne kadar saygısız olduğunu vurgulayacağım. Sağlık Turizmi ile ilgilenen bir insanım bu saatten sonra sizi şikayet edebileceğim her kuruma da şikayet edeceğim bundan da emin olabilirsiniz.

21 Mart 2023 11:10

Biz sadece prosedürleri uyguluyoruz ve uygulamak zorundayız.

21 Mart 2023 11:52

Siz demogoji yapmaya devam edin. Benim yazdığım o kadar cümlelerden anlayabildiğiniz bu mu? Yazık diyorum. Sizi Allah'a havale ettim. Gerisi kolay.