Merve sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casinometropol Hesaba Giriş Yapamıyorum

Casinometropol Hesaba Giriş Yapamıyorum
19 Aralık 2023 20:11
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi. Teşekkürler...”

Casinometropol'e giriş yapamıyorum. Giriş sayfasına yönlendirilmiyorum; içeride çekmem gereken param var. Birden beni ana sayfaya attı ve bir daha giriş yapamadım. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Sayfa üzerinden çekim bile anlık yapıyordum.

20 Aralık 2023 11:43

Sorunum giderildi. Teşekkürler...

Hacı

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Birkaç gündür bekliyorum bende Sizlerin de sorununu görünce belirtmek istemiştim. Destek maili olarak 3 gün beklememi söylemişlerdi. Umarım çözülür. Sorununuz çözüldüğü için ayrıca mutlu oldum Teşekkürler

Hacı

Merve Hanım Merhabalar, Sizler gibi aynı soruna sahibim. Siteye giriş yapmak istediğim de sağlayamıyorlar ve Kontrol edeceklerini belirtiyorlar. Site içerisinde çekmem gereken miktar var Fakat giriş yapamadığımdan dolayı sağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözdünüz? Rica etsem bilgi verebilir misiniz?

Merve

Bende giremiyordum en az bir 5 6 saat denedim sonradan giriş yaptım ve içerideki paramı sorunsuz çektim anlık

16 Mart 2024 10:44
Casino Metropol Para Çekim Sorunu
Casino Metropol Para Çekim Sorunu

25 Mart 2025 13:45
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Casinometropol'de Hesap Onayı Sonrası Hesabım Donduruldu, Ödeme Alamadım

28 Temmuz 2025 23:41