25 Temmuz 2024 14:04

Para çekim talebi verdiğimde
Geçmiş oyunlarınızın rutin bir gözden geçirilmesi nedeniyle para çekme talebiniz iptal edilmiş ve para çekme sayfanız kapatılmıştır. Bu inceleme en kısa sürede tamamlanacak ve sonuçlar hakkında e-posta yoluyla bilgilendirileceksiniz, endişeniz olmasın.

Bu süre içinde tekrar belge göndermeniz gerekli değildir.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Diyerek para çekim talebim reddedildi ve hesabıma girişim engellendi. Bu sorunun acilen çözüme kavuşmasını istiyorum, Bonus ve herhangi bir şey yok çekilebilir miktarı çekemiyorum yardımcı olur musunuz acil ‼️

25 Temmuz 2024 19:34

Ben Beyza Nur Koşar. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Ben kendi adıma hesabı daha ilk kez açmış bulunmaktayım. Ve ilk defa Bonus aldım bu siteden. Bütün belgelerim onaylandı. Paramı istiyorum şu anda. 2-3 gündür belgelerimi onaylamaya çalışıyorum. Sonunda onaylandı ve bu bildirimi aldım hesabımı açıp paramı Payfix hesabıma yatırabilir misiniz, ayrıca yazan mailde ceza ve kontrat gibi şeylerden bahsedip, siteyi zarara uğrattığımdan bahsediliyor fakat, aldığım yeni bilgisayarla oyun oynadığım için mi bu sitem, ilk defa bu siteye girip ilk defa Bonus alıp para kazanıyorum, gerekilenler yapılsın lütfen

Ek
Ek

Ömer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

31 Ekim 2024 04:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2025 22:47

04 Mayıs 2024 00:36
Mobilbahis Para Çekme Talebiniz Dondurulmuştur

Hatice
07 Ocak 2024 19:16
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
10 Haziran 2024 00:23