Özkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 05:16

Casinomaxi sitesine yükleme yaptım ve paramı çekmek istedim. Hesabınız kapatıldı yazıldı anlamsız şekilde ve sonuna kadar bu işi kovalayacağım benim hesabım açılsın bana bir dönüş sağlansın yazıktır 1500 TL yatırdım 3500 TL çekimim var orada benim kira param yatıyor

11 Haziran 2023 00:10

Casinomaxi sitesine 1500 TL yatırım yaptım 3500 oldu çekim yaptım ban yedim pazartesi savcılığa gidiyorum haberiniz olsun pazartesiye kadar param gelmezse pazartesi öğlen savcılığa gidiyorum gönderim vs dekontlar elimde avukat mücahit Çetinkaya bakabilirsinizde o çalıştığınız firma olsun şirketler vs hesaplar ciddi söylüyorum başınızı ağrıtacağım 1500 TL emek param ve para katlandığı dakikada hemen banladınız beni saniyesinde sizin bilmeniz lazım do... Cılık suçu, Türk Ceza Kanunu’nun Mal Varlığına Karşı Suçlar bölümünde, 157. Ve 159. Maddeleri 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ve 5000 güne kadar adli para cezasıdır. Şimdi hayırlı akşamlar.

Kenan
Kenan
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun benim başımda şu an 8000 TL çekim yapacağım ama belge istediler yolladım para yatırmada sorun çıkmayan oyunda çekime gelince zorluk ile karşı karşıya kaldım sizin sorununuz çözüldü mü acaba

Özkan

Bakalım mailde bu ayın sonuna kadar iade edilecek yani bu ayın ekstresinde iade gelmez ise mail atınız yazdılar bekleyeceğim

Yunus
Yunus

Parayı alabildiniz mi?

Özkan

Hayır iade edilecek dediler bakalım iade edilmez ise yasal yollardan hakkımı arayacağım ne olursa olsun

04 Haziran 2024 13:55
Casinomaxi Para Çekme Talebinde Parayı Vermiyor Hesabı Donduruyor

10 Ekim 2023 07:11
Ömer sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Ekim 2023 07:33
Casinomaxi Para Çekme Ve Hesap Dondurulma