08 Nisan 2024 12:21

Belediye otobüsüyle trafik kazası sonrası atanan eksper sebebiyle aracımı yaptırmak için maslağa ustama gönderdim 80 küsür bin tl masraf çıkardı aracımıza ve bu katre ekspertiz denen şahıs bizi arayıp maslakta bazı firmalarla çalıştığını oralardan fiyat aldığını bizim fiyatımızın yüksek onun aldığı fiyatın 49 bin tl böldüğünü tüm parçaların orijinal olacağını söyledi bizde tereddüt edip firma bilgisi sorduk vermek istemedi vermeyince bizde dava açarız dedik sonrasında çiğdemservis.com diye bir firma ismi verdi aracımızı gönderdik parçaların orijinalliğiyle ilgili bize fatura keseceklerdi finalde 15 günde verilecek arabamızı 2 ayda alamadık alamadığımızı geçtik eksper gibi teline bakmıyor başka numaradan arıyorsun açıyor sonra o numarayıda engelliyor. Çiğdem oto dersen onlara hiç ulaşamıyorsun çiftlik gibi bir yer Ç** diye biri var sürekli meşgule atar teli açarsa da hallediyorum hemen haber veriyorum der 1 ay sonra ulaşamayınca gidip bakalım aracı parçaladılar mı nedir diye gittik baktık çünkü muhatap yok araç sokup camları açık vaziyette öyle dükkanın kenarına atmışlar mahvetmişler arabayı avukatımıza verdik işi sonrası süreci sözüm ona hızlandırdılar arabayı öyle veya böyle aldık ama bir boya yapmışlar sanırsın ruloyla yapılmış arabamızı kurtardığımıza şükür. Arabayı tekrar cebimizden para verip boyattık.

Oft Grup Otomotiv Gaziantep'ten Aracım Çıkmıyor

08 Nisan 2025 16:28

15 Mayıs 2024 20:59
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 16:36

Germany Garage Uzunay Otomotiv Mağdur Olmam