CarPower Rislone Silindir Kapak Contası

Rislone silindir kapak contası için katkı maddesi aldım, 2045 TL ödeme yaptım hiçbir işe yaramadı hakkımı helal etmiyorum. Allah'tan fazlasıyla çıksın inşallah para kolay kazanılmıyor, insanları kaldırmayın. Araç şimdi sanayide conta değişiyor, alacak arkadaşlarda üç kuruş kâr yapacağız. Derken dünya masraf çıkıyor.

18 Eylül 2023 11:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Silindir Kapak Contası Onarıcı (41111) ürünümüz yanmış silindir kapak conta ve motor blok çatlağı sorunlarına etkilidir. Kullanan müşterilerimizin geri dönüşleriyle beraber müşteri memnuniyeti yüksek bir üründür ancak ürünlerimizin etkisi problemin kaynağının doğru tespit edilmesine ve büyüklüğüne bağlıdır. Bu sebeple ürünün motordaki sorunu tamamen ortadan kaldıracağına dair bir ibare üstünde bulunmamakla beraber ürünün kesin çözüm garantisi sunmadığı ürün üstündeki etikette ve kullanım kılavuzunda belirtilmektedir. Bu sebeple ücret iadesinin yapılamayacağını belirtmek isteriz.

12 Nisan 2024 12:06

2011 Connect aracımda soğutma sisteminde basınç oluşuyor ve rampada hararet yapıyor. Ürün bu sorunu giderir diye satılıyor. Alıp kullandım ama hiçbir değişiklik Boşuna para verdiğimi düşünüyorum.

Carpower Risoline Şikayeti

Risolin. Silindir kapak contası onarıcı sıvısı sadece sipariş verdim. Uygulama sonucunu sizlere açıklayacağım kendi site...

1 Destek1 Yorum